Dorin Chirtoacă ar putea fi propus ca premier

Mihai Ghimpu, unchiul său şi şef de partid (PL), invitat într-un studio radio (VoceaBasarabiei.Net) ca preşedinte al Consiliului Municipal Chişinău comenta evoluţia scenei politice moldoveneşti şi a exprimat cam involuntar versiunea că Dorin Chirtoacă, actualul primar ar putea fi propus ca premier, în cazul cînd partidul său ar avea o pondere mare la alegerile generale din 2009. Pentru că are cetăţenie dublă (moldo-română) şi vîrsta de doar 29 de ani actualul vice-preşedinte PL n-ar putea să candideze pentru preşedinţie.

Vrabia visai malează, ar zice unii pe la Pepeni…

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. 🙂 Oleg, dar 🙂 pina la urma PL este partidul proroman de cea mai mare pondere ca ii intrec si pe ppcd. Crezi ca nu au sa ia multe procente? Dar daca se duce si Chirtoaca de la primaria Chisinau, atunci vom constata ca si de data asta ca cineva se foloseste de postul acesta de primar asa cum a facut si domnul Urechean ca sa ajunga altundeva de fapt. Trista rasplata pentru chisinaueni. 😦

  2. D.Chirtoacă a promis electoratului că nu încape nicio discuţie în privinţa nefinisării mandatului de 4 ani în funcţia de primar. Cred şi sper că aşa şi va fi. E o atitudine corectă faţă de cetăţenii ce şi-au dat votul.

    În ceea ce priveşte funcţia de premier sau preşedinte mai bine este să lucrăm şi să nu discutăm prea mult despre formule matematice. Acestea se fac la timpul său!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: