Catedrala Mitropoliei Moldovei are WC ca la ţară!

Cacatedrala lu’ Peşte! Mi-amintesc că din bani publici Urecheanu a reconstruit clopotniţa din faţa catedralei lui Vladimir şi tot scuarul cela.
După el edilii oraşului controlaţi şi puşi la cale de alt Vladimir – Voronin, au reparat tot din bani publici: scuarul Operei, monumentul lui Ştefan, memorialul de pe strada Halippa, etc. Evident, tot cu bani publici, iar mai nou, ne spun specialiştii că s-a făcut de mîntuială, cu grave încălcări ale legii şi cu deturnare de fonduri.
Dar nici unul nu s-a gîndit să repare closetele din spatele catedralei frumoase, să le conecteze la sistemul de canalizare al Chişinăului.
Acum, dacă ieşi din altar dai peste maşinile luxoase ale preoţilor şi enoriaşilor, vezi peisajul frumos cu coloane şi trotuar înoit, apoi intri pe o portiţă verde şi găseşti ceea ce apare în poza de mai sus – un focar de infecţie, o sursă de poluare în acest oraş tot mai lustruit şi tot mai murdar prin părţile mai dosite.
Oare liberalul Dorin Chirtoacă, mers şi el la biserică – l-am văzut de hram alături de Vladimir Kantarean, n-o să găsească timp şi fonduri pentru această operaţie scosmetică? Măcar aşa cum a procedat cu WC-ul din curtea Primăriei?

Anunțuri

Un răspuns

  1. Bună sesizare Oleg! Sper că acest detaliu important să nu fie trecut cu vederea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: