Ieri dimineaţă Vitalie Enache era cam confuz

E de înţeles, sărmanul, se scoală cu noaptea-n cap, face cîine-cîineşte emisiunea aia matinală de la Vocea lu’ Saharneanu şi a drugilor lui agreaţi de ambasada lu’ Teodorescu (şi Băsexu), ca apoi să meargă pe teren, să facă reportaje pentru acelaşi post ingrat de radio, dar şi pentru televiziunea lu’ Golea.
Totuşi, era cam jenant aseară să-l aud în reluare cum zicea într-un minut de cinci ori anteriorca la urmă să ne anunţe invariabil, sigur şi concret că a doua zi ne va bucura cu bîlbele lui la şase şi un piculeţ.
Nu m-aş fi enervat şi scris aici despre el, că sunt astfel de specialişti la toate posturile de radio şi tv din zonă, dar ăsta a fost cel mai premiat anul trecut. În plus, l-am reclamat şefilor şi patronilor de la VB, dar văd că am vorbit cu pereţii.
Dacă VE e fruncea, e cel mai bun, oare ce stă la coada lui!

Reclame

5 răspunsuri

  1. Mi se pare mie sau chiar ai probleme? Negarea si ponegrirea a tot ce misca in tara asta nu te face cu nimic mai presus decit cei pe care tu aici ii improsti cu noroi.

  2. Nici nu urmăream asta – împroşcatul cu noroi sau situarea mai sus pe vreo scară cu cei pe care îi critic.
    Dar – da, am probleme şi vreau sîă le rezolv cel puţin prin publicarea lor.
    Mi se pare strigător la cer de comod şi neprofesionist să aduci în fiecare dimineaţă aceleaşi persoane la radio şi să repeţi aceleaşi greşeli, Vitalie Picuşor asta face – părerea mea!

  3. „Negarea si ponegrirea a tot ce misca in tara asta…”. Mă, da mai pompos n-ai putut spune? Cică în ţara asta. Care ţară? Asta băşită care este? Republica Moldova?

  4. Se spune ca cei mai multi critici din ziua de azi nici nu se pricep la altceva decat la…critica! Da, domnule Brega, cam asta e impresia mea despre dumneavoastra! Uitati-va un pic in curtea dumneavoastra, incercati sa scapati de limbajul de lemn si, nu in ultimul rand, de multiplele dumneavoastra frustrari. Nu stau in apararea nimanui, pur si simplu ma dezgusta inversunarea dumneavoastra nefondata! Cele bune…

  5. A, da! Nu uitati sa scrieti si o scrisoare in care sa va prezentati scuzele sefului statului roman pentru impertinenta. Asemenea greseli nu se admit la nici o varsta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: