LADOM nu mai apără drepturile omului?!

Citesc şi mă crucesc, ăştia chiar vorbesc serios?! Ladom Struţescu o fi declarat la beţie că va propune un plafon de vărstă electorală, altfel nu pot să-mi explic gestul.

Bunică-mea era cea mai în virstă persoană din sat -95 de ani, adevărat că era analfabetă, dar cum să nu aibă drept de vot pe la 70-80 de ani dacă a avut să mai trăiască în statul şi satul ei încă 15-25 !? Cu mult mai mult decît au de aşteptat minorii pînă să… poată sabota alegerile conştient sau, cel mai des, fără să înţeleagă ce fac.

Mai bine s-ar da drept de vot de la vîrstă mai fragedă, acum cu copiii ăştia precoce e nedemocratic şi discriminatoriu să-i laşi fără drept de vot pînă la 18, iar pragurile de vărstă pentru a candida fiind chiar mai mari.
Admit că e loc pentru discuţii şi propuneri în orice subiect, dar, la fel ca Tănase (care a făcut de rîs breasla cu ultimele-i declaraţii publice şi felul cum se bagă tot mai adînc în rahat, el fiind vicepreş la UJM), cei care reprezintă azi LADOM s-au compromis ca apărători ai drepturilor omului cînd au propus chiar şi în glumă, la nivel de sat (Buţeni) o plafonare pe criterii de vărtă a electorilor.
De ce nu şi după studii sau punga cu bani?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: