Icoane intr-un studio radio!?

Am fost azi iar la radio Vocea Basarabiei. Am stat pentru prima dată cu spatele la uşă, nu pentru că aş fi eu moderator, ci pentru că am întîrziat şi scaunul invitatului era deja ocupat de un oficial )s-a vorbit despre dreptuzrile consumatorilor, politicile de stat în domeniu, pornind de la data şi evenimentul pomenit de mine mai ieri)…

Dar în felul acesta îmi cădeau mereu ochii pe icoana din colţ. Mai erau şi nişte diplome (una în rusă!), o hartă a României Mari (se pare cu o ştampilă a unei asociaţii unioniste de la Chişinău), dar şi o icoană mare cu proisop în jurul ei.

Pentru mine imaginea e apăsătoare şi deranjantă.

Acum sunt în dilemă, să nu mai intru în studioul cela (chiar dacă e un sport antrenant să lupţi cu rigiditatea patronilor şi Bregafobia lor) sau să stau cu spatele…

Ca să verificaţi dacă simţiţi acelaşi lucru, ascultaţi online (sau peFM) postul la ora 23 în fiecare seară timp de 15 minute, aştept impresii aici sau pe căi private.

www.VoceaBasarabiei.net

Anunțuri

16 răspunsuri

 1. omule, eşti nebun!

  mai ieri erai „solidar” cu poponauţii, azi ţi-e greaţă de la icoane, mâine îl pupi în funduleţ pe ciorilă?

 2. Brega ai nevoie urgent de o exorcizare,esti posedat de 👿 😀

 3. Oleg, tu ai fost si printre primii care ai sustinut scoaterea icoanelor din scolile din Romania. Sa stii ca Dumnezeu nu bate cu batul.

 4. Lichea ai fost, lichea ai sa ramai.
  Pe cine deranjeaza vederea simbolului de credinta al unei religii, oricare ar fi ea, decat pe un satanizat?

  Chiar asa, ce sa caute o icoana intr-un studio radio? Ce nerusinare!

 5. […] si trista confirmare am primit, direct de la Oleg Brega, chiar azi: pe blogul lui, marele roman se plange ca i-a venit rau vazand o icoana in sediul Radio Vocea Basarabiei – poate singurul radio pro-romanesc de peste […]

 6. Dar macar ai avut erectie cand ai dau cu ochii de posterul cu Britnei Spears?

 7. Oare ce-o fi gândind Ştefan Cel Mare şi Sfânt despre un brav român ca tine?…

  Vai de…

 8. Cu dumnezeul si isusul comunist stalinist si ortodox inainte pana va scobi si matele din voi .

  Nu deageaba va merge asa de rau,ca si dumnezeu si isus au fost niste comunisti.

  Nu va fi deloc sfant ca icoanele si popimea ortodoxa talibana sa dispara din Basarabia,ca atunci si dumnezeul ortodox si taliban va veni cu foc si pucioasa peste voi daca nui votati si pe popii satului nu numai pe sfintii calai ,lingai si criminali stalinisti ,leninisti si comunisti !

 9. nu e niciun secret ca unul din fratii brega e fotomodel la Bucuresti si escorta pentru poponari. familie de jegosi

 10. Blogul lui Bogdan.

  mhaaaaa ! cum indraznesti sa scrii asa satanic ruseste aici ,iar la tine pe blog zici ca le trimiti la gunoi ?

  mhaaa ! ce pula ai facut tu pt. tzara comparativ cu cei pe cae’i critici ?

  nam auzit nici nu am citit de tine sa faci greve,sa te sacrifici cum am citit si auzit de cei pe care’i critici !

  citesc si io vocia Basarabiei si felicit pe cei cel fac ,dl.Vartic etc,dar stie ei cati calugari si popime mai credeau in DUMNEZEU pe vremea partidului comunist roman,comunist ruso sovietic ?

  si sa nu uitam ca din populatia adulta si cu uicoane pe pereti ai Romaniei Mari peste 18 milioane erau ortodoxi PCR-isti adica inpotriva credintei occidentale adevarate, la care trebuie sa adaugam alte 7-8 milioane de tineri UTC -isti stalinisti !

 11. Dacă românismul este identificat cu habotnicia şi lipsa libertăţii de exprimare, cu dictatura, cu prevalarea ideilor nobile asupra individului, prefer să renunţ la titulatura de român.
  Din păcate, O. Brega este practic unicul militant român pentru drepturile omului din Basarabia. Restul pun naţiunea, icoanele, scheletele străbunilor morţi de asupra omului viu, cu virtuţile şi slăbiciunile sale, aducând grave prejudicii ideii de românism. Cu ce ar fi poporul român mai rău decât alte popoare europene şi ar opta la nesfârşit pentru lipsa de drepturi a individului, forţând astfel o mulţime de cetăţeni valoroşi să emigreze în lumea liberă.

 12. Iar icoanele nu au ce căuta într-o instituţie publică, care este finanţată din bani contribuabilor. Aceştia nu sunt în mod obligatoriu ortodocşi. De ce atunci ar trebui să privilegiem un cult în dauna altor confesiuni sau a ateilor şi agnosticilor, care sunt şi ei contribuabili? Cu atât mai mult că trăim într-un stat laic, în care religia e separată de stat. Nu văd de ce m-aş lăsa agresat la nesfârşit de simbolurile şi credinţele religioase…

 13. […] ultima si trista confirmare am primit, direct de la Oleg Brega, chiar azi: pe blogul lui, marele roman se plange ca i-a venit rau vazand o icoana in sediul Radio Vocea Basarabiei – poate singurul radio […]

 14. „marele „roman””- :mrgreen: Ce gluma 😀

 15. Pentru pepino din Australia http://www.voceabasarabiei.net/

 16. Pentru pepino din Australia http://www.voceabasarabiei.net/
  is doua denumiri diferite voceabasarabiei.com a fost furata dela adevarata voce a basarabiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: