Cronograful mi-a refuzat filmul

Mă tem că nici n-au avut răbdare să-l privească. Din păcate nici secţiunea CadRo, unde mă împing, se pare, ca şi la prima mea participare în concurs (doar că atunci m-au pus la secţiunea de producţii locale şi aceea nu s-a desfiinţat, chiar dacă io ma luat premiul I ;-)).
Oare să fie filmul meu atăt de slab. Merg să văd cu cine am concurat…

Reclame

15 răspunsuri

 1. Despre cine era filmu? Despre gomishi?

 2. Nu inteleg ce vrei sa stii, filmul e pe web, poti sa-l vezi ca sa te lamuresti.

 3. Mare calitate e recunoshtintsa… da nu la toti se da!
  Data viitoare te refuzam ca sa ne f*** pe buna dreptate!

 4. Bekule, să înţeleg că eşti din staf?
  Pentru ce atîta mister, nu prea ai curaj? Asta e o calitate mai preţioasă pentru mine decît recunoştinţa. Mai ales în acest caz, cînd selectarea filmului n-ar fi trebuit să fie o pomană (pentru care să fiu îndatorat, recunoscător)…
  Pentru mine şi primul şi al doilea film era preferabil să le arăt în secţiunea principală, la care vine publicul, decît să fie premiate în alea secundare, pe care le faceţi doar dacă şi cînd aveţi grant…

 5. Pentru boul de Turtubek (acum ştiu că nu e vacă) – citeşte ce email am primit de la colega ta: https://brega.wordpress.com/2008/03/30/la-kiev-e-ca-in-varsovia E în Engleză, da’ fă un efort! Altă dată nu mă mai întreba cînd mi-au refuzat ai tăi filmul, şi, mai ales, nu vorbi cu mine ca la uşa cortului că pot şi eu.

 6. Da fara sa injuri, poti?

 7. Ia vezi mai sus cine a început.

 8. De ce nu spui totusi si de faptul ca tot cei de la Cronograf ti-au oferit aceasta posibilitate sa mergi la Kiev ca sa-ti promovezi filmul, ideile si propria ta persoana (ceea ce si faci cu foarta multa energie si cu foarte putin respect pentru altii). Oamenii acestia deja au dat dovada de multa bunavointa in conditiile in care filmul tau intr-adevar este mai curand mediocru ca realizare, chiar daca subiectul merita sa fie abordat. Spui peste tot ca intraga ta lupta este motivata de nevoia de a face respectate drepturile omului. Dar principiile democratice nu sunt o abstractie ci se exprima printr-un fel de a fi cotidian care presupune respect fata de celalat…Iar atitudinea ta fata de altii numai despre respect nu vorbeste. Stii, daca vreodata tu ai sa obtii puterea politica, probabil iti vei persecuta opozantii mai rau decat o face guvernarea de astazi. Nu e destul numai sa zbieri in portavoce pe strazi ci sa si tii cont de oamenii cu care traiesti intr-o societate, de perceptia lor, de impresiile lor, etc. Nu stiu daca fanatismul tau nu te va impiedica sa pricepi macar o farama din ceea ce am incercat sa-ti explic.

 9. Monico (încă o curajoasă care semnează – ca la Caragiale – cu pseudonim), dacă te-ai uita pe textul de la care a pornit scandalul ai vedea că nu e deloc radical, fanatic sau ingrat, e o constatare tristă că filmul nu mi-a fost acceptat şi doar presupunerea că n-au avut răbdare/curiozitate să-l privească (ştiu sigur că cel puţin un membru al juriului de preselecţie i-a văzut doar începutul). Admit că nu e cel mai bun, dar nici nu pretind la premii, scopul meu e să fie arătat publicului, să-l vadă critici serioşi (nu anonimi care îl etichetează înainte ca să-l privească şi să permită altora vizionarea), deci să fie proiectat în concursul general şi nu să fie premiat într-o secţiune de pomană, cum s-a procedat cu primul filmuleţ.
  În condiţiile în care nu se ştie (ca şi la alte festivaluri) cine şi pe ce criterii selectează, mi-am permis doar să mă arăt dezamăgit că n-am trecut şi să presupun că nici n-avea cine să-mi aprecieze munca, de vreme ce ei n-aveau timp, chef şi nici unde să-l vadă.

  Cît despre mersul la Kiev, nu mă provoca să spun în ce circumstanţe am fost luat acolo, o să pornească atunci o avalanşă de supărări şi io am obosit deja…

 10. Am vazut filmul! Iarta-ma ca te-am judecat fara sa vad obiectul discordiei, dar ma bucur ca am avut dreptate! plus… sectiunea la care „ai fost impins” nu ar primi finantare in veci, daca ar fi sa vada finantatorii care e calitatea unor filme din ea ;)) asa ca, stai cuminte si lasa oamenii sa judece cit de bun esti, nu te da tu cu aprecierea!!!
  Partea proasta e ca nu intelegi nimic… curaj nu inseamna voce stridenta, iar filmul demult nu mai inseamna o adunare de imagini care se misca!

 11. Nu cumva filmul înseamnă speţefecte şi ritm de MTV? De cînd?

 12. Ziceam eu ca nu intelegi… da, inseamna RITM (dar de unde te inspiri, deja e partea a doua)
  Da nu ai replicat la partea cu CURAJUL!?!?!

 13. Asta e definiţia ta sau ţi-au comunicat-o pe messenger?
  Nu discut despre curaj cu anonimii.

 14. Ai know-how pe definitia adevarata a Curajului? Te temi sa nu fiu „de-al lor”?
  Referitor la film… nu era o definitie, doar una din calitatile logice ale unui film (tu doar esti filmmaker, sper ca nu ti-ai luat diploma online… pe messenger, daca tot veni vorba)
  Nu stiu daca te-au anuntat, sectiunea unde „ai fost impins” se tine! Chiar te rog sa faci campanie pentru filmul tau si dupa ce il vede publicul, fa un sondaj!!! …si eu imi cer scuze!!!

 15. Definesc cum vreau curajul pentru uz privat.
  Mă tem acum mai degrabă de ai mei decît de-ai lor.
  Ce înseamnă calitate logică a unui film?
  Am făcut pînă acum campanie la filmul meu (şi deci festivalului), acum nu mai fac, cine ştie dacă ajung acolo?!
  Mi-au comunicat chiar azi că-s dezamăgiţi toţi 7. Să fie! Io-s al optulea, chit că nu-s din cei care se alimentează cu iluzii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: