Azi unii contestau calitatile artistice ale filmului meu…

Dupa ce ieri am putut sa arat prima data fragmente sau unora chiar filmul meu intreg au pornit comentariile si impresiile suvoi, semn ca nu lasa pe nimeni indiferent (decit poate pe cei care nu-l privesc decit cu coada ochiului – inceputul si sfirsitul).

Intii cei de la seminarul despre video activism pentru drepturile omului au aplaudat scenele cu politisti, o madama exaltata ma lauda de atunci ori de cite ori ma vede, iar fatucile din sala ma saluta radios pe nume si ma intreaba fel de fel de chestii.

Dar o nemtoaica a declarat ca filmul in sine nu e mare lucru, si asta m-a durut foarte tare. I-am zis doar ca scenele care nu-i plac ei sau au lasat-o in ceata sunt parca rupte din filmul ei despre victimele STASI.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. E ciudat, totuşi. Filmul e unul documentar din câte ştiu şi nu pretinde să concureze cu cele realizate de Paradjanov, de exemplu. Dar mai ştii? Acum, când toate frontierele s-au nivelat, au dispărut pur şi simplu, când distincţia artistic/documentar pare să nu mai fie luată în seamă de mulţi…

  2. Cred că am înţeles de ce a spus asta: se gîndea la mine doar ca la un potenţial personaj de film al ei, nu ca la un cineast. Chiar a fost foarte speriată că am de gînd să abandonez baricadele pentru Europa, poate găsex timp să povestesc în detaliu altă dată…
    Dar putea fi de vină şi bariera lingvistică, diferenţa de culturi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: