Marian Lupu o calomniază pe Varvara Zingan

În loc să o primeascăî în audienţă şi să recomande acelaşi lucru şefului statului, spicherul de la Chişinău face în presă declaraţii iresponsabile despre femeia care le pichetează sediile deja de cîţiva ani ca să obşină eliberarea fiului ei pe care îl crede nevinovat.
Acum ea cere doar să fie primită în audienţă de cei doi şi să i se răspundă oficial, responsabil la petiţiile adresate de-a lungul anilor şi înoite cu osîrdie de invidiat.
În loc să facă asta, întîi Maria Postoico, vicepreşedinte de parlament, apoi şeful ei, Lupu (dar şi alţi funcţionari mai mici) au declarat că femeea e plătită de la Tiraspol (ea fiind dintr-un sat din stînga Nistrului) şi că nu se vor implica în problema ei.
Mă întreb şi vă întreb, cine e iresponsabil şi agramat juridic, ţăranca de peste Nistru sau şefii legiuitorilor de la Chişinău? Ţăranca acum poate cita din Constituţie, Codul penal şi de procedură penală şi vorbeşte foarte interesant despre procesele pierdute de RM la CEDO – crede că e risipă de bani în situaţia cînd nici unul dintre vinovaţi nu e pedepsit şi singurii care suferă sunt tot oamenii de rînd. Însă Marian Lupu e un bădăran dacă, crezînd că luatul de bani pentru proteste ar fi ceva imoral sau chiar ilegal, totuşi nu prezintă probe, argumente, ci încearcă să anihileze astfel o amărîtă disperată.
Mîine-poimîine o să declare că e bolnavă de cap, smintită, dar nici femeia nu-i de-aici-colea, îşi scoate în fiecare an docoment oficial de aici şi de dincolo că nu stă la evidenţa spitaluluid e psihiatrie, deci ce vorbă mai poate să fie!?

P.S. Mai ieri cineva a întrebat-o cît ne plăteşte ca să-i dăm megafonul. Ea a recunoscut că e gratis (aşa cum l-am primit şi noi ca donaţie acum cîţiva ani de la un simpatizant – octogenarul Ion de la Truşeni, să trăiască!), dar nu a fost crezută. Din acest motiv a astupat iar cu hîrtie albă inscripţia Curaj.Net de pe portavoce, ca să nu mai alimenteze bîrfele şi învinuirile gratuite.

Anunțuri

3 răspunsuri

  1. …Am înţeles şi eu că CEDO e singura ei şansă de a-şi ţine copilul la libertate (în plus, acesta ar trebui să plece din ţară cîţiva ani, pînă intră pe rol dosarul), deoarece există o decizie a CSJ de condamnare a lui pentrz 12 ani. Dintre aceştia doar unul l-a stat închis, deci chiar în clipa asta el poate fi arestat de miliţia de dincolo sau cea de dincoace de Nistru şi băgat la zdup, de unde, pretinde maică-sa, nu va ie3şi peste un deceniu, ci foarte curînd MORT.
    Dacă într-adevăr i s-a fabricat dosarul şi toţi îs răi, degeaba stă la la Parlament, Preşedinţie, după ce apelează la CEDO poate continua.
    Mă întreb dacă e sănătoasă la cap să conteze pe televiziuni, politicieni, lumea de pe stradă…

  2. Nu stiu daca poate sa o ajute Parlamentul sau Presedintia.Ca simpli cetateni o putem compatimi dar ca oameni ai legii este foarte greu de demonstrat ca circumstantele au fost cele expuse de Dna Zingan. Mie imi este straniu de ce tac consatenii din Taslic, acei care au fost martori oculari ai crimei de care este invinuit fiul doamnei. Cred ca unica posibilitate de a revedea sentinta definitiva a CSJ ar fi noi depozitii ale martorilor (in caz ca acestea s-ar patrunde de responsabilitate civica). Este foarte straniu faptul ca pe parcursul perioadei de timp de cind doamna sta in fata parlamentului nimeni din consatenii D-ei nu a incercat sa vina in sustinerea celor declarate de ea. Sau poate totusi situatia este de alta natura…???

  3. lupi,ursi… o adevarata gradina zoologica de derbedei si profitori!ei nu fac politica ci antipolitica!ieri am discutat cu doamna!a slabit foarte mult de cind sta in fata ‘parlamentului’,oare pentru asta se ia bani?Domnul lup ia spus doamnei ca fiul ei face parte dintr-o grupare criminala!
    eu zic ca ei sunt o grupare criminala!cit o sa mai dureze teroarea si bataia de joc?insuportabil!sa ne trezim!sa nu fim lasi!sa nu mai fugim peste hotare!aici e nevoie de noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: