Să merg sau nu la manifestaţia minoritarilor?

La cît de iresponsabili sunt cei din poliţia municipală şi la cît de rău porniţi sunt împotriva oricui iese în stradă fără frică de ei, la cît de clară e sarcina lor de a-l sabota pe Dorin Chirtoacă mă îngrozesc să-mi imaginez ce va fi duminică.

Şi nu mi-e frică atît pentru Maratonul nostru Oratoric sau pentru Adunarea Generală Hyde Park de pe Aleea Clascicilor, nici pentru mitingul din Scuarul Operei, cît pentru prima acţiune publică a minorităriţor sexuale.

Aş merge să-i sprijin în demersul lor de schimbare a atitudinii autorităţilor, statului, dar mai ales a cetăţenilor pentru drepturile omului, dar mă tem că o să ies de acolo cu capul spart, fie de nişte fundamentalişti ordodocşi, fie de nişte xtremişti raşi în cap, sau mai degrabă de angajaţii în civil al MAI şi SIS…

8 răspunsuri

  1. N-o să merg. (Un minoritar care nu se consideră minoritar, sau cel puţin nu se simte aşa, chiar dacă nu are sex – cam lung numele, nu-i aşa?).

  2. Io m-am gîndit mai puţin la nume şi am scris mai mult (chiar dacă te-a deranjat eticheta asta scurtă), dacă scriam un nume mai exact pentru cei care fac sex altfel decît mine aş fi scris poate mai puţin sau n-aş fi scris deloc despre asta…

  3. N-aş accepta niciodată să lupt pentru drepturile LGBT în RM, pentru că-mi detest şi dispreţuiesc prea mult compatrioţii şi găsesc că e umilitor să cerşesc drepturi de la ei. M-aş bucura poate de viaţă într-o ţară occidentală unde, probabil, m-aş implica şi în lupta homosexualilor, dar să cerşesc drepturi de la ţărănoii de basarabeni e peste puterile mele!

  4. Io aş ieşi să lupt cu ei, de cerşit nu-mi arde nici pentru mine… mai ales cu ţărănoaicele şi mioriticii noştri!

  5. Eu am decis deja pentru mine. Mizez pe relaţii pur întâmplătoare. Faptul că oamenii din societate mă vor accepta, adică vor privi în direcţia mea şi vor zice „A, e un minoritar”, nu-mi va uşura nici pe departe situaţia. Desigur, că nu voi putea să-mi găsesc şi un amant mai uşor, cu atât mai mult că imaginea grotescă a homosexualului va continua să persiste. Dimpotrivă, voi simţi probabil, mai multă umilinţă. Aşa că prefer să am sex incognito, anonim. Aşa se va păstra şi misterul alea alea, şi nu mă voi simţi priviri ale celor din jur de parcă aş fi un extraterestru, o curiozitate a naturii.
    Cât priveşte drepturile, am supravieţuit până acum fără ele, o voi face şi de acum înainte…

  6. Ma apuca mila de voi „minoritarilor” :mrgreen:

  7. imaginea grotescă a homosexualului va continua să persiste ?
    Exista persista si nu va disparea nici in tarile „civilizate”.

    Numai ca acolo lumea „civilizata” va ignora foarte mult si nu va iau prea mult in seama. (de ras tot se prapadesc de ras 🙂 sau va fac in toate felurile, poti sa dormi linistit, nu e alta mentalitate)
    Dar la cat de multi sunteti cred ca n-o sa fie probleme in a se vedea cati sunteti de fapt ca m-ati spart cu numarul „enorm” de minoritari (de „genul”).

  8. Milă şi ciudă mi-e de majoritari. După cum s-au comportat cei mai habotnici dintre ei sau cu chenzină la mai/sis/pcrm mai îmi vine să-mi ascund identitatea sexuală compromisă pentru următorul secol în RM!

Lasă un comentariu