Bruta asta a ajuns maior şi şef mare în poliţia municipală!

Aţi văzut ieri filmul la tv, vi s-a părut scandalos, nedemn pentru un poliţist, chiar dacă era îmbrăîcat în civil şi era la concertul cu piaţa goală, prilejuit de „ziua victoriei” comunismului asupra nazismului?
Ei bine, aflaţi că acest tovarăş (şi pretinul lui, şef la „Scut”), sunt pasibili de pedepse penale, nu doar administrative, ca huligani.
Vedeţi ce i-a raportat iel şefului şi a fost ataşat la dosarul de judecată ca să-l bage pe Ghenadie la puşcărie. Pentru întrerupere nemotivată de mitinguri paşnice şi leghale, dar şi pentru dare de mărturii false există Codul penal al RM!!
Domnului Valeriu GALIŢ
Comisar al CP sect. Buiucani, mun. Chişinau, locotenent-colonel de politie

RAPORT
Prin prezentul Vă comunic că, la 10 mai 2008, aproximativ la orele 10.45 eu în calitate de şef-adjunct al SOP al CGP mun. Chişinau mă aflam întru exercitarea obligaţiunilor de serviciu împreună cu comandantul RPS „SCUT” al CGP mun. Chişinau, locotenent-colonelul de poliţie Constantin Avornic, care deasemenea se afla în exercitarea obligaţiunilor funcţionale în Piaţa Marii Adunări Naţionale din mun. Chişinau, unde se desfăşura un concert dedicat Zilei Victoriei. In momentul dat am observat o persoană care stătea în picioare pe trotuarul din preajma intrării principale în sediul Guvernului R.Moldova, avînd lîngă sine un placat din hîrtie albă cu careva inscripţii.
Apropiindu-ne de persoana nominalizată am stabilit că, este cet Ghenadie Brega, pe care-1 cunosc personal, ambii ne-am legitimat, prezentîndu-i legitimaţia de serviciu şi avînd în vedere inscripţia de pe placat cu următorul conţinut: „Greva foamei pentru drepturi” ne-am adresat către el, solicitîndu-i explicaţii referitor la acţiunile întreprinse, la care cet. Ghenadie Brega a început a se revolta şi fără careva explicaţii a început să ne numească cu cuvinte jignitoare de genul „ Că suntem nişte laşi”, „Guzgani”, „Copoii şi slujitorii lui Voronin şi a partidului de guvernămînt”. Luînd în consideraţie acţiunile nominalizate şi caracterul jignitor al exclamaţiilor cet. Gh. Brega la adresa noastră, i-am solicitat să se abţină de la asemenea declaraţii şi expresii, la care ultimul nu a reacţionat, continuîndu-şi acţiunile ilegale.
In legătură cu faptul că, acţiunile cet. Gh. Brega conţineau componenţa delictului administrativ prevăzut de alin. l al art. 174/5 Cod cu privire la contravenţiile administrative, i-am solicitat persoanei în cauză să ne urmeze la CP sect. Buiucani pentru documentarea delictului dat, însă ultimul a refuzat categoric, din care motiv am fost nevoiţi să solicităm implicarea altor colaboratori, aflaţi la menţinerea ordinii publice în P.M.A.N.
La sosirea echipajului mobil al RPS „SCUT” şi cerinţele legale ale colaboratorilor de poliţie de ai urma şi a se urca în automobilul de serviciu, cet. Gh. Brega a refuzat categoric, continuînd ultragerierea colaboratorilor de poliţie cu expresiile susnominalizate, concomitent opunînd rezistenţă fizică angajaţilor poliţie aflaţi în exerciţiul funcţiei, care au întreprins măsuri de curmare a acţiunilor lui nelegitime.
l O mai 2008
Şef-adjunct al SOP CGP mun. Chişinau
maior de poliţie Vasiie OLARU

Reportaj la EU tv cu tot materialul video filmat de colegul lor, distrus de miliţieni şi restabilit de oameni buni

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Avornic si prietenul lui si-au descris in asa zisul raport singuri apelativele cu care simt ei ca oamenii ii numesc, astea le zumzaie in urechi si le provoaca cosmaruri noaptea, dar ceai sa faci asa e viata de „ment”.

  2. nota 10 politistilor pentru actorie, au fost foarte naturali! dar asta doar pt k stiuau k vor distruge inregistrarea.
    felicitari baieti pentru curaj si va tin pumnii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: