Am descoperit un sit dinamic – presa.md

Imagine de la Presa.md via Realitatea.netŞi acolo am găsit un text interesant (de fapt mai mult, inclusiv interviul cu Mircea Druc şi textul elogios la adresa premierului pentru un an scris de O. Sergentu).

Mă întreb la noi oare cine s-a dezbrăca pentru colectare de fonduri, şi ce i-ar face poliţia, presa, populaţia înfuriată (vezi mironosiţele, expremiştii şi fundamentaliştii care au speriat lumea pe 11 mai în centrul Chişinăului)?

Eu aveam de gînd să fac asta în semn de protest astă toamnă, cînd eram în greva foamei lîngă Ambasada României (şi în preajma Casei Presei) şi toţi treceau indiferenţi pe alături (nu şi poliţia, care m-a hărţuit cum a putut toate cele 15 zile de inaniţie). Dar dacă făceam asta riscam să fiu dus imediat la casa de nebuni în statul ăsta condus de smintiţi!

Jurnalul video al grevei foamei
Hărţuit şi de cîini

Reclame

3 răspunsuri

  1. Mama mia ce poza,Brega mareste-o cel putin de zece ori 😀

  2. Prima data cand am citit acest articol, nu mi s-a parut nimic deosebit, e ceva simplu, normal(http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1020713/Lady-Godiva-rides–startles-early-risers-Hyde-Park.html). Ceva ce lumea cand merge, ridica un pic privirea, mai descuta intre ei, si merge mai departe.
    Pana nu a evidentiat Oleg: „Dar dacă făceam asta riscam să fiu dus imediat la casa de nebuni”. Din pcate are dreptate, in moldova pentru asa ceva erai „aruncat cu pietre”.

    P.S. Apropo nu New York ci Londra.

  3. Apropo e bine sa te si impui in fata cainelui un pic, ca daca doar te retragi atunci te fugareste. Daca ala mic alb era singur trebuia sa te dai la el. In fine fiecare cum stie :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: