Cine se scuză se cam acuză, ce-i veni UniMediei să se laude?!

Văd că băieţii (poate au şi fete, dar la însumare aşa iese – politicaly cam incorrect) de la Uni.md îşi asigură cititorii că n-au dat SIS-ului şi nici Procuraturii liste de IP-uri. În explicaţia lor publicată şi atunci se făcea trimitere la o decizie a unui organ de conducere, care ar fi decis să păstreze numai 10 zile preţioasele cifre. Dar abia acum observ că au primit pe 15 aprilie un document oficial prin care erau somaţi să prezinte nişte date de pînă în ajun, deci pînă pe 14 aprilie. Oare cum au justificat ei că nu au acele date mai recente decît misterioasele 10 zile invocate. Şi ce le veni să se prefacă birocraţi? Nu mai bine spuneau că NU DĂM NIMIC LA DRACI, sau să dea orice le-a indicat decizia obligatorie a judecăţii şi să nu se scuze, că răspunderea pentru ce declară public trebuie să aparţină doar celui care face asta.

Într-un stat normal poate că ar fi fost firesc să apară în dreptul oricărei opinii şi nmuele real al omului, şi IP-ul lui, etc. Dar poate greşesc, exagerez. Mai ales că problema asta e transfrontieră, globală, şi diferenţe de culturi, legi şi regimuri politice în lume este enormă între diverse ţări şi regiuni.

Anunțuri

5 răspunsuri

  1. Vai, numai i-am criticat şi au dispărut de pe web, sper că nu s-au supărat atît de tare, sper că e doar traficul prea intens pe situl bun, în care au băgat atîtea eforturi, speranţe şi bani…
    Şi încă ceva, oare ce are Mail.md, de cîteva luni am probleme să-mi văd poşta, iar în ultimele săptămîni e aproape imposibil!

  2. ce inseamna sis? si in genere sunt legi care interzic violarea adresei de internet, si mai ales a datelor personale de pe internet.

  3. Serviciul de Informaţii şi Securitate, fostul KGB, acum mai rău ca ăla.
    Da, viaţa privată, corespondenţa e protejată de Constituţie, CEDO şi DUDO. Nu mă întreba ce sunt astea, mai discută cu nea’ Google 😉

  4. astea stiu, nu te intreb, atotsiutor ce esti.

  5. iar daca ai inceput sa raspunzi la o intrebare, fa-o pana la capat. nu te umfla in pene.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: