Tinerii sunt mai degrabă pregătiţi să se plieze decît să reziste vertical, curajos

Preluat de pe situl iniţiatorilor protestului
Bag acest afiş în semn de solidaritate cu iniţiatorii acestui protest, dar nu înţeleg de ce s-a optat pentru un miting „în brusturi”, sub Arcul lui Suvorov, nu cumva de frica aceloraşi miliţieni care le-au interzis pe 24 decembrie să iasă în PMAN şi ar putea să le ceară acelaşi lucru şi acum?! Şi de ce să mergem cu mausul şi nu cu ţuruiacul, să-i facem să ne-audă?!
Nu mai zic că textul din afişul exotic conţine greşeli de logică şi de gramatică…
În general sunt nemulţumit şi dezamăgit de prestaţia tinerilor în acest incident. Cred că regimul şi-a atins scopul, i-a înfricoşat şi le-a dat o lecţie. Puştii s-au dat la fund (aţi văzut numele vreunui dintre ei!?) şi e de mirare că s-a găsit cineva să protesteze în numele unor anonimi sau a unor pseudonime „curajoase”.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. http://octavianracu.wordpress.com/2008/05/22/dreptul-la-libera-exprimare-o-boala-psihica/#more-43

    „Lupta pentru „dreptul la opinie” este o lupta a debilelor mintali pentru prezentarea propriei boli (un exemplu este cel al catorva indivizi care se autodefinesc ca asociatia Hyde Park care se preocupa prepondenrent de dreptul de a rage pe strada si a se plimba cu curul gol). In fine, nu ne preocupa persoanele degradate, sunt prea de prisos pentru a ne bate capul cu ele.”

  2. Racule, dacă eşti atît de „curajos” să faci publică o astfel de inepţie, fii bun şi dă-ne adresa ta de la domiciliu să te atacăm în judecată pentru calomnie.
    Mă îndoiesc că ai măcar un certificat de bolnav mintal pentru un hydeparkist (de altfel, mă îndoiesc că ştii cine sunt membrii Hyde Park, chiar dacă ai avut cîndva rude apropiate în organizaţie), deci aşteaptă-te la maximum 17 procese instructive şi consumatoare.

    Păstrez acest comentariu la mine, pentru că n-am certitudinea că îţi ajuncge responsabilitate să-l laşi online.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: