Scuarul lui Chirtoacă (Europei) e inundat de cîini!

Fotat pe 30 iunie 2008Azi dimineaţă am văzut în centru nu doar invazie de poliţişti în uniforme albe, orbitoare, oameni revoltaţi la Preşedinţie, dar şi o haită de cîini vagabonzi chiar în scuarul inaugurat acum două luni de primarul Dorin Chirtoacă.
Tot în acel loc a adunat tînărul liberal mai ieri presa şi alţi gură-cască să le povestească ce a făcut el (sau mai mult ce a vrut să facă) în primul an de guvernare locală. Atunci nu erau cîinii, dar l-am întrebat io de această problemă cronică şi Dorinel-pretinu cîinilor a pledat bîlbîit pentru o „soluţie umană”. Încă n-am înţeles care ar fi aceasta, dar ar trebui să se grăbească, pentru că oamenii revoltaţi sau de frică ar putea să ciomăgească inuman bieţii patrupezi, sau chiar să arunce cu pietre, cu voturi contra politicianului atît de promiţător…
Cineva pretindea atunci că guvernanţii ar prinde javrele din satele conduse de comunişti şi i-ar aduce la Dorin. Primarul a admis varianta asta şi nici io nu o neg – în statul ăsta orice măgărie e posibilă! Dar oare cît o să auzim de la aleşii noştri că alţii sunt de vină, ne ei, cei care deţin pîrghii de rezolvare a problemelor, mai ales că ne-au promis de atîtea ori?!
Azi dulăii au reacţionat nervos la manevrele mele cu aparatul foto, parcă erau cu epoleţi moldo-sovietici pe sub blană. Oare ce soartă vor avea nişte copii năzbîtioşi, cineva cu mers nesigur în cîrje, sau chiar un înăr liberal, care va trece cu steguleţ anticomunist semeţ şi va fi muşcat rău de animale!?
Iar Ursu, Iordan, Voronin vor fi de vină?!

Anunțuri

Un răspuns

  1. Asta e, n-ai ce-i face. Luxul de a avea un primar promiţător, liberal şi pro-european costă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: