Uniunea Europeană nu e частная лавочка!

Asta a declarat ieri prezidentu’ Voronin la a treia şedinţă a Comisiei pentru integrare europeană, pe care o conduce cu mînă de fier.
Da, e complicată treaba cu UE şi poate fi interpretată de oricine oricum, inclusiv de dictatori europeni, arabi sau nord africani în interes propriu şi de clan.
Acum tovarăşul a întors macazul, nu mai vrea să facem tot ce ne cere Occidentul, nu mai admite ca cei de afară se se informeze numai din presa de opoziţie şi de pe Internet, insistă să condiţionăm la sînge tot ce negociem cu Европа.
Asta era şi de aşteptat, tot ce a făcut el pînă acum erau doar acţiuni de faţadă, pseudoconcesii provizorii, cît să creadă unii că s-a schimbat.
Cum putea să-şi schimbe năravul dacă nici pielea/tunica de general de miliţie n-a înlocuit-o, ci doar acoperit cu drapelul albastru înstelat!?

Anunțuri

3 răspunsuri

 1. Marturisesc ca am ris la materialul asta.
  Din pacate pentru moldoveni situatia este nasoala rau de tot atita timp cit un personaj atit de primitiv in reactii si atit de conditionat de dictatura comunista la care inca viseaza (desigur, cu conditia ca dictatorul sa fie el!) hotaraste pentru ei.

  Imi pare rau ca il aveti presedinte.

 2. Românii se tem de ridicol şi totuşi dau mereu peste el: au avut un dictator penibil – Ceauşescu, acum bezmeticul ăsta şi alte lighioane decid în numele lor. Oare ce-i de făcut?

 3. FAQ

  Q:”Oare ce-i de făcut?”
  A:”Follow the american dream!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: