Se dau filme gratis în aer liber

Instantaneu de la eveniment

Instantaneu de la eveniment

Aseară am fost la Galeria de Artă Constantin Brâncuşi din Chişinău ca să văd ce prezintă proiectul Open air Cinema, iniţiat de Uniunea Plasticienilor cu suportul Fundaţiei Robert Bosh.
Am găsit că se întîrzie cu proiecţia, deci n-au luat de la nemţi, odată cu banii, punctualitatea. La ora anunţată – 20, nici nu erau la faţa locului organizatorii. Aparatajul afost scos abia cînd se întuneca. Proiecţiile au început noaptea deja.
E ciudat că această acţiune culturală n-a „beneficiat” de prezenţa stresantă a poliţiştilor, chit că erau cam o sută de tineri rebeli acolo, care s-au întins pe iarbă şi putea să comploteze orcît împotriva statului şi a regimului.
Am urmărit desfăşurarea unei campanii sociale cu impact modest, se colectau fonduri şi cărţi, rechizite şcolare pentru o şcoală românofonă din stînga Nistrului, uitată şi de autorităţile legale şi de cele autoproclamate.
S-au colectat cam 100 de lei, două genţi cu manuale în română şi cîteva angajamente de voluntariat la reparaţia sediului şcolii din Harmatka.
Mmm, bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: