Dorinel prins iar în ofsaid

Ascult cu scîrbă dimineţile Antena C, pentru că la Vocea Basarabiei nu se mai dă nimic luna asta iar alte posturi fie că nu prind, fie că nu au avut ceva interesant dimineaţa.
Scîrbă mi-e de „vizorul nestăpînit” şi vocile iritante ale celor ca Gonţa, dar măcar ei prezintă ştiri ample, chiar dacă tendenţioase, reportaje, atitudini, revista presei.
Azi l-au descîntat iar pe singurul duşman al poporului – Dorin Chirtoacă – vinovatul pentru inundaţii şi căderea avioanelor în Asia Mijlocie. Dar l-au prins pe picior greşit şi chiar foarte bine cînd au descoperit că pe trotuarul dintre Sala cu orgă şi Primărie, tînărul edil (care nu-şi ia şofer, pentru că n-are cu ce să-l plătească) îşi parchează autoturismul astfel că pietonii trebuie să meargă pe carosabil.
Întrebat (vă vine să credeţi că au dat şi drept de replică propagandiştii lui Sîtnic!?) dl Chirtoacă a explicat că acolo e oricum circulaţia pentru pietoni restricţionată (încă de pe timpul lui Urechean, e irsc de cădere a îngerilor de beton de pe singura sală cu orgă din Chişinău), şi deci el n-a furat nici un centimetru de spaţiu public pentru hodina maşinii lui.
Bine că n-a fost întrebat de ce nu parchează în curtea primăriei şi n-a răspuns că se teme de cei trei dulăi. Aşa i-aş fi dat cartonaş roşu din prima, alături de scîrBoşii dela Antena C.

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. brega , shii cu tine!!! bate-ti capu de lucruri serioase. shi pula me mai insamna si asta??? iaute problema in statu ista: unde sho parcat chirtoaca masina!! Devii penibil; De parca numa chirtoaca sho parcheaza pe parcalab langa primarie. Get a life, get a job. Bine, bine, carcotas, da incearca si tu sa faci distinctie intre niste „prinderi pe picior gresit” ka lumea, serioase si niste .. nici nu stiu cum sa le zic…prostii ??!

    hai pa

  2. La cît de des îl freacă ăia pentru nimicuri supte din deget, asta mi-a părut prima şi singura realizare a lor. Şi, cum problema mi-e cunoscută de mulţi ani, m-am gîndit să fiu şi eu corect, să recunosc că au dreptate de data asta şi că Dorin într-adevăr e un primar de două parale :p

  3. de doua parale esti tu ca zici asta.
    nu idealizez pe nimeni si n-am zis ca chirtoaca e perfect ,la fel cum nimeni nui! da oricum, mi se pare trasa de par acuzatia asta; acum cand tara arde mi se pare un fel de „baba se piaptana”……….

  4. De fapt, viatza de toate zilele se compune din lucruri marunte, din fleacuri. Chestiunile eroice isi au locul, de regula, doar in filmele de razboi, mai ales sovietice… Cred ca pustanul de Chirtoaca trebuie paruit ca la carte, sa-i sara fulgii, ca prea merge pe ideea ca va avea noroc in alegeri, pentru ca populatia s-a saturat de comunisti sau poate acestia vor calaca mai stramb ca de obicei. Doar n-o sa-l elogiem numai pentru faptul ca e tanar sau ca nu e comunist. E cam putin, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: