Se distanţează sau nu creştin-democraţii de comunişti?

Spuneam mai ieri (poate că am şi scris) – Roşca şi partidul lui vor trebui să revină la protestele stradale sau să se declare contra lui Voronin în toamna-iarna asta, altfel nu văd cum vor mai intra legal în Parlament.
Acum se pare că presupunerea mea se adevereşte: Sergiu Mocanu, fostul consilier al lui Voronin, fost PPCD-ist, fost combatant îl prealaudă pe Roşca pe blogul lui, şi asta, au observat comentatorii, ar putea fi semnul că se întoarce la „Front”, că partenerii de nădejde ai comuniştilor s-ar putea să facă o pauză cu voie de la miliţie şi să se joace pentru ochii alegătorilor de-a anticomuniştii. Că doar n-o să împartă fata lor de la CEC voturile cu secretarul Ciocan şi cu preşedintele PD-ist, indiferent de rezultatele reale! Data trecută coaliţia ongistă a consumat un milion jumate şi a luat apă în gură, la anul însă ar putea să primească aceşti sau mai mulţi bani pentru a striga în gura mare că s-a fraudat scrutinul.
Aşadar, ce urmează, mediatizarea intensă a zbaterilor lui Mocanu la EU tv, solidarizarea lui Roşca cu el, supărarea lui Voronin, sau de vină va fi poliţia şi procuratura, vor fi destituiţi înalţi demnitari ca să nu iasă tare şifonat Voronin?

Reclame

2 răspunsuri

  1. http://www.jurnaltv.md/?article=838

  2. Se vor distanţa sau nu, oricum ei LEGAL nu intră în parlament. Numai dacă alegerile vor fi puternic falsificate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: