Cum reacţionează o profă de franceză la camera de filmat


Filmam imagini cu o sala de clasa intr-un liceu din capitală, în contextul grevei amînate sine die a cadrelor didactice din Chişinău.
Cind, dintr-o data, a sarait madama ca asta nu trebuie filmat.
Vedeti şi voi ce a urmat!
Dacă aşa reacţionează un intelectual, ce să mai ceri de la purtătorii de epoleţi?!

Anunțuri

8 răspunsuri

 1. Cu părere de rău, n-am auzit ce zice, dar, oricum, am o părere f. proastă vizavi de profii moldoveni…

 2. Oamenii nu e deprinsi cu presa. Ea stie despre drepturile jurnalistilor ca si tu despre pedagigie. A vazut ca filmezi si s-a speriat… Nu e o reactie exemplara dar nici chiar s-o faci dusmanul presei libere nu are sens…

  Multi profesori ar avea reactii similare.

 3. Nu vad nimic deosebit in actiunea ei. Femeia nu e obisnuita ca cineva sa o filmeze. Cine stie care e motivatia ei in faptul ca nu vroia sa fie filmata? Pina la urma e chestia ei personala. Cred ca trebuia sa ai mai multa intelegere pentru acest fapt.

  Faptul ca Constitutia nu spune ca cineva nu are voie sa filmeze o persoana fara acordul acestei persoane nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de aceasta. Faptul ca te-a rugat sa nu o filmezi cred ca era destul.

 4. mai mai mai ce fapta eroica ai facut mai brega mai! esti o persoana care merita monument in centrul chisinaului alaturi de stefan voda. esti eroul si idolul meu!

  iar daca sincer, sunt intr-u totul deacord cu alru.

 5. Gospodarilor (poate şi gospodinelor), nu înţelegeţi că filmam clasa, nu pe ea. Că era fără elevi şi bea cafea madama. Io filmam sala cu acordul direcţiei şcolii, chiar intrase cu mine o directoare adjunctă. Ea a reacţionat aşa cînd io am vrut să filmez pachetele cu cărţi şi mi s-a spus că alea nu trebuiesc filmate, că îs aduse de la minister. Tocmai interdicţia ei m-a făcut să filmez cu insistenţă cărţile, nu vedeţi că se bagă să-mi ia cartea de sub obiectiv şi se băga ea în cameră cu franceza ei?

 6. Mai Brega mie mi-a placut. La noi toti sunt fricosi. Probabil ca ea nici nu avea ce sa ascunda, dar ideea este ca se teme sa nu o primeasca in cap de pe la vreun comunist.
  sa ai bafta, poate dupa 2009 o sa ne fie mai usor

 7. La cît de fricoşi suntem n-o să ne fie niciodată mai uşor, o să ne tememe mereu de umba noastră. Iar de asta nu scapi nici mort!

 8. Da ai dreptate, din pacate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: