După ce era la coadă, Oleg Cernei ne-a luat-o înainte

Oleg Cernei era ultimul clasat dintre cei trei pepeneni prezenţi în proiectul 2009.md, conform primelor rezultate preliminare fiind în urma mea şi, mai ales a lui Ghenadie, fratele meu, care era cel mai bine cotat dintre noi trei.

Rezultatele de azi însă îl lasă doar pe el printre cei calificaţi. Nu ştiu cum se explică asta, dar nu regret prea mult, pentru că în acel legislativ virtual ar fi trebuit să fiu alături de Urechean şi Cubreacov, Stati şi Serebrean, Godea şi Roşca, Duca şi Cristal (am cules nume odioase de la coadă înspre vîrf, recunosc că leprele îs relativ uniform distribuite, dar totuşi sunt mai multe spre coadă).

Eu aş fi preferat totuşi să fiu alături de Cristian Ziliberberg, Alexei Buzu, Sergiu Ostaf sau măcar coleg cu Diana Crudu şi Corina Cepoi. Dar cum aceştia au rămas ca mine (şi ca celălalt Brega, drag mie nu doar pentru că mi-e frate) pe dinafara topului de preferinţe ale publicului, mă bucur şi io de ce n-am.

Într-un parlament adevărat aş vrea să-i mai am alături pe Andrei Ivanţoc, fata cu decolteu şi băiatul enervant, şi Anatol Mătăsaru cu tot cu nevasta lui bătăioasă.

Anunțuri

4 răspunsuri

 1. Bai da cum se explica chiar asta? Inca odata se dovedeste ca elita mentionata de tine, care, de nimeni nu e suferita si daca iar cunoaste iar nesuferi si mai tare, au ghinion si se incumeta sa stringa si voturi. Ei ca viitoarea clasa politica de pe acum deja se mijasc de kkt (bine ca is minjiti ei bine deja). Pe ei nu-i intereseaza stiri, bloguri , comunitati virtuale ei daor ling in cu. si merg inainte. dar sa stii ca asa-i peste tot. FILAT- offff eu cind vad magul lui cu privirea cea…..tak. Si cit e de simpla schema – are bani d ela privatizari, il sponsorizeaza un tatic din umbra, plus ca joaca dupa cartile la altii 20 din alta parte si…e bune, e asa de bun ca aldi Godea nici habar nu au ce si de unde vine. Ei is bucurosi ca au lefi, bani sa nu se faca de ris fata de consateni canu au din ce minca, si POST. Da POST, asta-i durerea la toti picii astea lingatori – ei VOR POSTURIIIIIII. Ca noi moldovenii deprinsi a fi slavi acum avem, in sfirsit, marea sansa de a fi CINEVA (nu are importanta cine). Si nu are nimic aici cu aparteneta politica si ideologii, ci doar a fi CINEVA. Mergind prin crne, glod si oase. Si cine te adora??? Tot dealdi tine, care au aceleasi visuri. MIRSAV si sumbru. Asa ca Olegusca multa scirba inca va fi. Stai sa puna ochiul imperilalistul pe MD si atunci sa vezi ce miscari curvioase vor fi prin stina noastra Moldova. Ca doar noi tre sa ROGHIM cum altfel sa existam. Daca nu roghim – ne exterminam, ne pierdem (ca brazii :-)))))) Pace si dirzenie brother!

 2. Celelalte nu, da’ Diana Crudu, halal colega:)

 3. MDA, SI UNDE VREI SA AJUNGI TU SI COLEGII TAI ????
  NICI-UN ECONOMIST MACAR :((
  MA INTREB ACUM PE CONE AI FI ALES TU: PE SARKOZY SAU SOCIALISTA SEGOLENE ROYAL …
  SIGUR PE DOAMNA, CA TOT E SOCIALISTA, NU ??

 4. Economiştii şi (-stele) să stea în Guvern, noi puneam de-un legislativ acolo :p, noi să facem vîntul, voi (economistele (şi -ştii) s-aduceţi vînd, să fie roadă :))
  Sigur aş fi ales frumoasa şi deşteapta doamnă decît piticul şi constipatul de popular. Noroc că n-am drept de vot în Franţa. Poate, dacă trăiam acolo oleacă, aş fi votat şi la ei contra tutulora…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: