Şi CNA admite publicitate mascată!

Credeam că doar CCA-ul moldovenesc doarme şi consumă înzadar bani publici, permiţînd complice posturilor de radio şi tv să bage în loc de ştiri şi analize neutre publicitate mascată. Dar azi am putut vedea la b1, un canal românesc retransmis cu mari dificultăţi la Chişinău de alt tv, post accesibil doar în unele reţele de cablu, o emisiune despre casa noastră cea de toate zilele, în carese promova la greu o firmă care face şi drege apartamente foarte bune, ni se dădea şi numele abreviat al firmei, li se ridica mingea la fileu angajaţilor ca să laude serviciile şi produsele lor. Emisiunea pare să fie făcută de un studiou privat diferit de b1, dar toate cele trei televiziuni care au transmis produsul media (b1, alt tv şi reţeaua de cablu) se fac complici alături de CCA şi CNA la manipularea noastră fără menajament şi ruşine!

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. Sigur cotizează pentru publicitate, nu mai procedează nimeni gratis, nu pricep de ce şi-ar face publicitate acolo, nonsens.

  2. Precizez, emisiunea se pretindea informativă, şi chiar unele rubrici erau astfel, ne spunea ce să creştem în grădină, cum să folosim o coasă mecanică, dar în materie de apartamente pretindea că mă informează unde e bine să cumpăr sau închiriez, dar de fapt mă băga pe mîna unor clienţi, care nici n-au plătit pentru publicitate, că aceea se taxează la vedere, ci au cotizat printr-un fel de şpagă, ca să fie promovaţi pe-ascuns.

  3. Aha 🙂 , totuşi nu mie prea clar motivul de indignare, se practică peste tot asemenea scheme, mai ales dacă sunt particulari (să nu plătească taxa la stat pentru incasarea banilor de reclamă, afaceri la negru, intre amici probabil)

  4. Poţi să-i dai in judecată (dacă n-ai ce face), trebuie să demonstrezi in ce mod maschează reclama firmei, depinde cum au spus şi ce au afişat, în general e greu de dovedit.
    nu ştiu dacă te încalzeşte, pe aici nu interesează pe nimeni de reclame, le evită schimbând canalul (pe capul lor stau aia de la CNA lnu prea interesează nici chiar pe ei, se leagă de ofense şi denigrări in primul rînd, sunt la modă)
    Nasol că nu aveţi si altceva, e cel mai indicat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: