Noi suntem români! De cînd mă rog şi pînă cînd?

Azi mi-a scris pe Facebook Oleg Cernei, colegul meu de şcoală (din sat): NOI SANTEM ROMANI. Aşa, tam-nesam!
L-am corectat, spunîndu-i cum se scrie corect, a acceptat observaţia, mi-a mulţumit şi a închis chat-ul.
Dar din nedumerirea mea a ieşit acest text: oare ce pun la cale politicienii altă dată liberal-centrişti, comod molcăluţi şi chiar categoric împotriva celor care se declară deschis pro-România (vezi eliminarea Vitaliei Pavlicenco şi a lui Anatol Ţăranu)? Oleg Cernei e încă în AMN, oare virează ăştia brusc spre dreapta, considerînd nişa naţionalistă liberă şi profitabilă electoral, sau, mai nou, au ales o strategie de promovare individuală: fiecare membru de partid cu mesajul lui, eventual personalizat pentru fiecare potenţial alegător?
Oooof, cîte nu faci pentru un vot în plus? Dar uite că pînă acum politicieniid de pe la noi chiar nimic nu făceau!

Reclame

4 răspunsuri

  1. Trebuie sa ne bucuram ca si in AMN se vorbeste deschis despre faptul ca suntem romani. Cred ca pentru prima data in istoria alegerilor romanismul va aduce cele mai multe voturi si asta si din cauza ca Romania deja inseamna UE. Trebuie doar sa ne bucuram ca si la noi curind va incepe procesul real de pre-aderare.

  2. ma bucura faptul ca luptati si ca inercati sa informati populatia cu tot ce se intampla, stiu ca va ia mult timp, sa actualizati toate informatiile si sa fiti la zi cu noutatile pe net. v-as sugera, sa alocati pitin timp si pentru sine , pentru ca multe materiale denota o mica lipsa de ceva . nu stiu daca am dreptate si tare nu as vrea sa gresesc, dar nu stiu? lipseste acel ceva . oricum , fara oameni ca voi nu ar fi existat lumea.
    lucrurile in lume merg dupa planuri bine puse la punct, multi se amuza de prostime, de reactia oamenilor, pentru ca exact asta se dorea, dar chiar daca noi le facem jocul celor care guverneaza lumea, e bine sa se stie ca nu toti merg orbeste in lumea asta. oricum sa intamplat exact ce sa vrut ,cel uitin pana acum.sigur ca nu trebuie sa privim pasiv totul dar nu ar trebui nici ca jucam jocul altora. nu pot sa dau sfaturi, ca totul e foarte complicat la nivel mondial, dar , baieti, incarcativa cu romanism la propriu.

  3. si inca ceva, oameni buni, nu folositi cuvinte din dictionare doar ca sa impresionati pe cineva. cuvintele simple sunt mai frumoase si nu exista riscul sa fie folosite gresit.

  4. Oleg ai fost revolutionar si lipsit de oportunism. Cred ca din acest motiv iti permiti sa faci observatie la cei mai batrini 🙂

    Parere proprie: NU CONTEAZA CUM A SCRIS, IMPORTANT CA GINDESTE LA FEL CA MINE.
    Va invit la: http://eroiineamului.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: