Oleg Cernei revine cu o replică descalificant de agramată

După ce a făcut vîlvă în presă cu mărturiile sale despre felul cum se repartizează locurile pe listele electorale, cel mai guraliv consilier municipal intervine cu o rreplică pe Unimedia, dată unui blogger aproape necunoscut, dar care acum va deveni şi celebru şi agreat de public, comparat fiind cu prestaţia submediocră a politicianului:

După ce pe UNIMEDIA a fost publicat un articol critic la adresa sa, consilierul Oleg Cernei a solicitat dreptul la replică. În acest sens, vedeţi mai jos articolul acestuia. „Au fost multe comentarii în ultimele zile în vederea listelor electorale propuse, multe dintre care mă vizau pe mine personal, chipurile aşi fi un rebel în interiorul Alianţei Moldova Nosatră. Vă spun din start că lucrurile nu stau chiar aşa cum au încercat unii să le prezinte. Eu rămîn a fi fruntaş al partidului şi voi depune toate forţele şi capacităţile pentru a convinge alegătorii că în sînul acestei formaţiuni sînt foate mulţi oameni cumsecade, cu inimă, cu exeperienţă, cu bun simţ.

Noi pur şi simplu trebuie să înţelegem că, odată şi odată, partidul, oricare ar fi el, nu este o sectă, ci un organism viu cu pretenţii democratice. Eu nu sînt şi nici nu vreu să fiu găina în curtea cuiva. Noi nu vrem să fim ca ei (comuniştii), prin urmare nu trebuie să amplicăm metodele lor. Dacă facem schimbarea, schimbare să fie, cu altă mentalitate. De altfel, lucrurile acestea nu se referă numai la Alianţa Moldova Noastră. Poate mai puţin la Alianţă.

În fiecare listă există personae care nu merită să reprezinte pe cineva. Putem închide ochii. Ei şi? Cine cîştigă? Dincolo de interpretări electorale, ca să înţelegeţi mai multe ce vreu să spun, vă invit să ascutaţi emisiunea de la Vocea Basarabiei, pusă pe post în data de 5 februarie.”

Am transcris tot textul de la sursă ca să găsiţi „perla” în loc sigur. Pe blogul lui O.Cernei ar putea ruga un redactor să-i dreagă exprimarea, iar pe Unimedia ar putea să-i plătească chiar pe proprietari să-l machieze post-factum.

Reclame

5 răspunsuri

  1. Sigur e a lui Cernei? N-ai extras-o dintr-o schiţă de-a lui Caragiale?

  2. http://tudordarie.md/2009/02/06/cernei-este-un-politician-glumet-este-un-consilier-activ-dar-are-pretentii-mai-mari-decat-liderii-de-partide/#comment-3649 Vezi că şi mai ieri a demonstrat că (nu) poate să se exprime clar, ca un absolvent de master SNSPA, intr-o replică pe blogul lui Tudor Darie 😉

  3. Dar mai grav, el pretinde că a comis greşelile gramaticale intenţionat, ipocritul, ca şi atunci cînd pretindea că e gras de la foame!

  4. Asta nu e nimic, Oleg. Să vezi tu ce mail agramat mi-a trimis tipul. Doar din respect și bun simț nu l-am publicat pe blog, că atunci chiar râdea tot mediul online moldovenesc de el!

  5. […] Ţin să mulţumesc bloggerilor Enervant şi Oleg Brega, care au scris despre acest caz, deoarece consider că presiunea publică a fost unul dintre […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: