(sondaj) De ce iubim femeile?


Colegele de la Jurnalul de joi mi-au propus să scriu un text cu acest generic, care să apară în primul ziar dedicat ştirilor mondene care va ieşi în luna martie, probabil cu ocazia venirii primăverii, dar, mai ales, cu ocazia zilei de opt martie.
Mi-a părut tentantă oferta, am promis că voi încerca, dar acum stau în faţa foii albe (virtuale) şi nu ştiu ce să scriu.
Ce m-ai sfătui să bag acolo, ce nu trebuie să-mi scape şi ce să evit?

Reclame

11 răspunsuri

 1. Oleg, ne iubiti pentru ca si voi la randul vostru aveti nevoie de iubirea noastra. Suntem dependenti unii de altii pentru ca suntem jumatati ale unei masuri. Suntem dependenti de afectiune si intr-o continua cautare a ceea ce noi sufleteste nu avem. Doar ca civilizatia materialista incearca sa caute prea multe explicatii in loc sa promoveze armonia.

 2. Succese tie (daca te decizi sa o faco totusi)!

 3. @Didi,civilizaţia materialistă încearcă să caute explicaţii? Cînd o exista o dragoste care să nu implice plăcerile carnale atunci dragostea o să poată pretinde la superioritate.Pînă atunci nu este decît o altă nevoie a noastră..(destul de plăcută,pe alocuri:D )

 4. Poate totuşi le iubim pentru că aşa ne-au dresat tot ele şi altceva nu ştim să facem?

 5. „Poate totuşi le iubim pentru că aşa ne-au dresat tot ele..”

  Oleg, fa in cazul lor o exceptie, nu fi atit de critic ca de obicei, pentru ca avem in Moldova femei frumoase si poate ca uneori merita mai mult decit putem noi sa dam.

 6. Cu cit e mai mare nivelul de testosteron, cu atit iubirea pentru femei e mai mare. Plus dragostea e legata de degajarea serotoninei, ce ne face sa ne simtim bine.

 7. […] Brega (sondaj) De ce iubim femeile?Simbol medieval abominabil pe stadionul din SorocaM-a ameninţat telefonic pentru că i-am criticat […]

 8. Ma mir ca ai acceptat, parca te laudai ca nu iubesti pe nimeni. In afara de propria persoana, bineinteles, ceea ce nu e neaparat de rau 🙂

 9. dragi iubiti -iubite .

  LOVE IS ALL WHAT WE HAVE !

  toti traim pentru iubire ,murim pentru iubire ,inebunim pentru iubire !

  cel mai FAIN e sa iubesti si barbatu si femeia, o mama lui de sex !

  toate marile noastre drame ,toate micile noastre necazuri ,toate bucuriile si nenorocirile incep si se termina in pielea goala cu cine iti place !

  e un dat de dumnezeu !

  • Un pic nu-s de acord am studiat si am ajuns la concluzia ca toate eforturile noastre sint indreptate spre propria placere vrem sau nu si e normal.De ce majoritatea oamenilor sufera findca unii traiesc in prea multa placere si acumuleaza multi bani pe seama altor oameni cum ar fi politicienii.Oarecum de ne-ar iubi ele de ce sintem da nu de ce avem,de ne-am iubi unii pe altii ar fi raiul pe pamint fara ura,gelozie,rasizm,stereotipuri etc.

 10. Discutati aici in asa fel de parca noi femeile nu v-am iubi pe voi!(poate chiar mai mult va iubim decit credeti si decit meritati uneori)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: