Liberalii insistă în eroare, de ce oare?

Am criticat PL acum doi ani, cînd au folosit în campania electorală nişte imagini zguduitoare cu execuţii de oameni prin împuşcare în cap, îi acuzam atunci de utilizarea cu scop politic, în interes de partid a suferinţelor oamenilor.

Anul ăsta constat că aceleaşi imagini vor fi speculate din nou, deja ca să bage PL-ul în Parlament.

Iată un motiv în plus pentru a nu mai crede în ei şi pentru a căuta în altă parte destinatari ai votului meu. Sunt prea ipocriţi şi nesimţiţi, imorali şi… tîrgoveţi de flori de pe mormînt, dacă Ghimpu crede că aşa se poate ajunge la putere, iar Chirtoacă acceptă astfel de metode să conteze pe votul altcuiva!

Io prefer imnul ăsta, chit că n-are imagini prea multe şi nu a fost scris special pentru ei.

Anunțuri

13 răspunsuri

 1. si MAE daca nu trece pragul? unde se duce votul tau?
  Mi se pare ca e pea riscant

 2. O să iau în calcul sondajele din ajunul alegerilor. Poate o susţin pe madam Cuşnir, sau pe alt independent băţos, măcar de dragul ideii, sau voi vota iar contra tutulor. Cel mai degrabă nu voi merge deloc la Pepeni, pentru că va fi glod sau cine ştie ce alt motiv…

 3. Oleg, tu ești băiat inteligent. Faptul că te legi acum de spotul liberalilor nu e decât un alt motiv de a te da în spectacol. De cât să dai votul pentru creația comunistă – MAE, mai bine să fie glod la Pepeni.
  Știi că nu sunt fan al PL-ului, dar nu cred că unele spoturi sau pantofii lui Filat ar trebui să te afecteze atât. Uită-te la primii 20-25 oameni din listă, asta trebuie să conteze!

 4. Liberalii nu insistă în eroare, ci în adevăr. Actualul PCRM nu reprezintă decât progeniturile criminalilor comunişti din Uniunea Sovietică, iar acest spot nu face decât să încerce să prevină ca miile de crime săvîrşite pe teritoriul basarabean să nu să se mai repete. Crede-mă, dacă nu era UE, SUA şi Declaraţia drepturilor omului acum, comuniştii actuali la sigur îţi zburau şi ţie creierii pînă acum pentru acţiunile tale în care lupţi pentru democraţie şi libertate, valori pentru care şi PL luptă.
  Putin, Voronin, Lukaşenko, dacă ar fi trăit cu 50-60 ani în urmă s-ar fi comportat identic ca Stalin, Hitler sau Horthy. Pur şi simplu vremurile sunt altele, dar nu există garanţii că vremurile de demult nu se vor întoarce. Nu degeaba se spune că trebuie să ne învăţăm din trecut pentru a nu repeta greşelile în viitor, iar acest spot asta şi face.

 5. ar fi mai bine daca ai fi formulat: „Liberalii persistă în eroare, de ce oare?”

  Iar in privinta spotului: asta este istorie si trebuie sa avem curajul sa privim acest adevar in fata fie ca ne deranjeaza ori nu. Acum in campania electorala nu-i loc de confort: daca comunistii isi permit ca sa obtina rezultate in alegeri pe seama nostalgiilor, atunci de ce sa nu folosim aceste imagini sa le mai moderam?

 6. Oleg de ce consideri că liberalii sunt ipocriţi şi imorali ?? În acest spot electoral sunt arătate crimele comuniste , un adevăr istoric ,e dur , dar asta-i realitatea …

 7. perfect de acord , intocmai din cauza acestui spot electoral precum si din alte motive , nu voi vota pl-ul , desi recunosc ca aproape devenisem fun pl si dorin chirtoaca , pana nu demult…acum insa incerc sa privesc real lucrurile, far partizanat politic…stau si ma gandesc , cum oare un asemenea partid , care mai degraba seamana cu-n candidat independent , poate aduce schimbarea??? cine aduce schimbarea???si daca aceasta schimbare e una calitativa sau e cum mi-as schimba ciorapii…imaginile din spot sunt preluate din „the soviet story”, ma indoiesc ca au fost autorizati s-o faca, exact cum au procedat si cei din pd, copy paste, acum ii asteapta un lung proces de judecata, poate ar fi cazul sa-l contacteze cineva pe regizorul filmului, polonez de nationalitate…si apoi sunt impotriva unei astfel de campanii in care pt a mai rupe din placinta electorala se trece la denigrarea concurentilor electorali, chiar si cand e vorba despre demonii din pcrm…spotul ar trebui sa contina informatie despre oferta politica, nu imagini populiste precum un trenul de mare viteza:D…imnul mae…asta da imn, chiar azi ma gandeam ca daca ar fi avut acea sansa de a trece pragul electoral, mi-as dona votul doar pt ca au un imn reusit:D

 8. eu cred ca nu-ti face fata spotul pe care l-ai postat deoarece o mare parte din cele reprezentate au loc si multe inca se pot intimpla asa-ca nu te grabi sa judeci PL-ul dar gindeste-te mai bine ce avantaje au celelalte partide fata de PL si mai ales PCRM caci el este tinta spotului si motivele pentru care a ajuns tinta acestui spot
  succes in gindurile tale si mai multa minte cind faci ceva

 9. Nu te prea văd să-i critici pe ”verzi” și ”galbeni”,Oleg…Mi se pare cam ”STRANIU”…Nu găsești?

 10. Oleg, cred că ştii deja de cazul ăsta:
  http://www.protv.md/stiri/social/un-tanar-a-fost-impu-cat-mortal-noaptea-trecuta-de-un-poli-ist.html

  Acum fă paralela la spotul PL-ului, şi întreabă-te ca şi Mătăsaru: Cine e următorul? Poate tu?

 11. Mă întreb dacă nu cumva poliţistul cela e votant sau viitor servitor al guvernării liberale imorale şi oportuniste.

 12. Oleg, nu persista in eroare. Tu doar stii ca politistul mereu executa ordinele, dar nu le discuta, iar calitatea odinelor depinde de cei care le dau, de cei de sus, de la guvernare. Comunistii mereu au dat ordine criminale si iata cazul baiatului asta ti-o demonstreaza inca o data. Asa ca spotul PL este chiar foarte bun si nici nu m-am indoit de asta nici o clipa. Wake up!

 13. alex, vad ca pe tine te preocupa foarte tare nivelul de inteligenta a lui oleg, ba mai mult chiar, am impresia ca te indigneaza un pic, sau un pic mai mut? nu te lua tu de inteligenta lui oleg ca noi stim ca este baiat inteligent fara vreo oarecare confirmare din partea ta. la capitolul inteligenta ar trebui sa mai exersezi tu , de vreme ce afirmi ca MAE e o creatie comunista. informeaza-te omule si dupa aia vino cu argumente, nu cu aberatii. si daca ii place omului imnul, sa de-a D-zeu sa fie cald si soare si fare glod la pepeni…
  ca eu to MAE votez…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: