Cine fură mai mult din banii publici!, Vova ori Dima

Azi, la conferinţa de presă de la sediul PDM, l-am întrebat pe Dumitru Diacov de ce maşina Parlamentulkui stă în curtea partidului şi el a recunoscut că numai astfel dâvede el contribuţia statului la organizarea campaniei electorale, altfel el şi ai lui trebuind să suporte cheltuieli enorme. Cineva din preajmă, se pare că tot un deputat PD a zis că ar trebui să-l întreb pe Voronin de ce foloseşte resursele administrative şi banii publici pentru a face campanie pentru partidul lui, iar Diacov a adăugat: noi folosim una, iar comuniştii sute de maşini! Deci, nu se compară!

Anunțuri

3 răspunsuri

  1. Am auzit niste informatii din sinul UCM … Precum ca , acest partid a fost creat prin comanda lui Voronin , care are menirea de a inlocui PPCD. Cica PPCD nu va intra in parlament , mai mult ca sigur , iar UCM are sanse sa acumuleze vreo 9- 10 % . SI logic UCM va face alianta cu PCRM . Deci UCM este un proiect Voronin-Tarlev. Lui Voronin ii convine ca UCM sa fure cit mai multe voturi de la AMN ,PL, si PLDM , in final ele o sa ajunga la PCRM .

    AMIN cu vitorul Moldovei….

  2. Ce să-i faci, dacă şi Diacov este un fost nomenclaturist comunist, având aceeaşi mentalitate ca şi Voronin…

  3. Pe mine niciodată nu m-a interesat politica, pentru că veniturile mele nu ţin de situaţia din ţară, dar cînd mă uit la bunicii mei care au muncit o viaţă întregă, iar azi au pensii de nimic, pot să spun sigur că ei nu au meritat o viaţă atât de grea la bătrâneţe. Nu dispun de cifre, dar dacă cei de la conducere nu ar mai fura atât situaţia ar fi poate un pic mai bună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: