Unul dintre fraţii Vakulovski a fost expulzat din Ro

Sunt anunţat pe mess că unul dintre cei doi, se pare că autorul romanului Pizdeţ, a fost amendat de autorităţile române şi expulzat pe cîţiva ani, pentru că n-a respectat „regulile de şedere” în patria noastră comună, ţară europeană dar cam nesimţită cu fiii ei.
Observ că sunt invitat din toate părţle să-l susţin şi apăr, şi prin acest text încerc să o fuck (vorba şi a lui), dar nu-mi ies din cap anii de zbatere a mea, ca să-mi înnoiesc paşaportul românesc fărăa fi discriminat, protestele şi cele două săptămîni de foame sub gardurile ambasadei române de la Chişinău, procesele de judecată contra instituţiilor statului, iniţiate în premieră de Ghenadie, fratele meu, urmate de alţi români curajoşi. Toate astea nu l-au prea interesat pe expulzat, mai importante erau nişte înjurături de la Nisporeni şi Cluj, nişte scene de beţie sau futere de utere, scria mereu în cel mai căcăcios şi colorat ziar de la Kişingtonn, în loc să vadă ce prevede legea şi s-o conteste, dacă nu vroia să o respecte, ca acum să nu fim noi deranjaţi şi să trebuiască să scriem scîrbiţi pe bloguri texte de solidarizare!

Anunțuri

6 răspunsuri

  1. Karoci, pizdeţ. Mai vino şi mai trăieşte pe aici, să vezi ce înseamnă adevăratul pizdeţ, nu cel estetzat, poate aşa o să pari mai autentic…

  2. 😀 daa… am citit şi eu romanul ăla , Pizdeţ şi Letopizdeţ … păi dacă e luat din viaţa reală a autorului .. nu-i de mirare că a ajuns să fie expulzat din România.

  3. da, romanele … cam …

    eu zic ca e spre bine, in moldova e mai mare nevoie de ei, ii doresc succes in continuare, si astept cu nerabdare sa scrie un roman despre viata din moldova

    se poate zice ca a nimerit in raiul scriitorilor 🙂

  4. Bani de plimbare prin Poiana Brasov si prin Turcia a avut, da pt reinnoirea permisului nu? rusine lui si nu autoritailor. La urma urmei te costa permisul in jur de 3 milioane lei vechi, putina planificare a timpului si totul se rezolva. Pt ce sa te dai peste cap daca e asha de usor sa fii corect cu tine insuti. Vorba multa saracia omului, asha se intampla si acum.

  5. „în patria noastră comună, ţară europeană dar cam nesimţită cu fiii ei.” LOL Misto spus ! Dar totusi nu-i patria de vina (patria e doar o idee abstracta) ….

  6. De-acord cu cei de mai sus :p

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: