Natalia Morar – arest la domiciliu cu blogul inchis

Blogul fetei nu e inchis de tot, dar la ultimul text, din 15 aprilie, a oprit comentariile, poate pentru ca ar fi fost iar foarte multe si greu de triat.
Oare de ce un blog interactiv ar putea dauna arestului ei cu mama si fratele in casa, sau anchetei in care declara ca nu e vinovata?

Anunțuri

6 răspunsuri

 1. cine nu este vinovat va demonstra,dar banditii vor putere si voi nu intelegeti pentru care prapastie luptati,acestia vor sa instituie banditismul,dar nu drepturile omului,doar daca si voi sinteti ai satanei,comunistii de azi nu sint cei mai buni,dar sint printre ei si ai lui Dumnezeu,ceilalti sint Satan,nu credeti in ei,sint SATAN,periti satanelor din ochii nostri!!!prostii s-au mai rarit,faceti revolutii cu copiii,pe care ii puteti manipula,iar apoi din unii din ei sa faceti autoritati criminale,care va trebuiesc voua,iar pe altii sa-i suflati ca pe colb.Doar debilii nu inteleg cine sunteti voi,si care spune mai multe minciuni decit comunistii.Dar Satan isi face misiunea.Europa e buna,dar nu asa cum o faceti voi.Ati angajat narcomani,inconstienti.

 2. Trebuiti scuipati voi,”Democratilor”care vreti sa instituiti banditismul,narcomania,hotia,tilharia,jafurile,sa traiti doar unii,iar altii sa moara.Dar cind vor muri toti,va veti minca unii pe altii,pentru ca nu veti mai avea pe cine.Ticalosul de Lucinschi a instaurat cel mai mare banditism im RM,oare chiar toti au uitat,dar voi vreti cu ei,Pentru ca unii sinteti prosti,iar altii banditi,la care va convine.Voronin nu mai este chiar atit de bun,ca si orice parinte care-si mustra copiii,dar are o fata blinda,si-i frumos,si vorbeste pe intelesul tuturor,fata de voi,care vorbiti doar pe intelesul vostru.Pe pamint e multa Satana,dar tot Dumnezeu va trebui sa fie cu noi.Si va fi.Si fascistii multe au facut,dar le-a venit sorocul.Acum sinteti alti fascisti,dar nu toata lumea e oarba si surda.Copii,nu cadeti prada banditilor.Cautati esire in Europa.dar obiectiv,si civilizat.Crimele,insa trebuiesc pedepsite,altfel asa democratie de care vor sa faca Filatii,inseamna instaurarea faradelegilor,inflorirea banditismului,anarhiei,care este in interesul lor doar,Doar orbitii prin magii de satanistii Filati nu inteleg,ca anume rivna spre putere,si instaurarea faradelegilor ii duce buimatici,spre a o acapara,vor palate,vor bani,case de toleranta,femei si fete vindute in robie,la prostitutie,si ei din asta sa faca bani,milioane,vile pe la Maiami.iata ce vor.Voi veti minca graunte,daca le veti avea si pe acelea.Ca si oricine comunistii au greseli,dar ele trebuiesc perfectate,si cerinte obiective si civilizate a gasi,dar nu sa schimbam silo na milo,sa luam de la O.Voronin,si sa-i dam lui Chiriliusa Lucinschi,oare nu mai are de la taicas-o,bani?Nu strigati in gura mare,ca s-au fraudat alegerile,ca o lume intreaga a votat pentru comunisti,ca nu sintem prosti cum crdedeti voi.Precum si voi cu adevarat ati fost multi pentru voi.Cu hapca impuneati oamenii sa voteze pentru voi,chiar credeti ca nimeni nimic nu intelegeam.Nici duminica nu ne taceau telefoanele,ne oboseati insistent,si sa ne apucam sa va intrebam,cu ce drept aveati voi informatiile noastre la toata lumea,de ne spuneati ca aveti carti de telefoane,si ne sunati sa ne spuneti pe cine sa alegem.Cine va dat voie sa deranjati linistea.Nici in o campanie de alegeri nu am mai vazut asa ceva.daca vom iesi si noi si va vom nimici in piata veti vedea ca am votat mai multi pentru comunisti,si nu prosti.dar pedagogi.medici.bibliotecari.tarani,etc.Voi „desteptilor”-tilharilor!!!fascistilor!!!Trebuie distrus tot ce a fost rau si este la comunisti,dar trebuie si legi pentru toti,si pentru voi banditii,in primul rind.

 3. Ma omule ce te-ai aninat de jurnalistii astia, ei la sigur nu au nimic cu oamenii politici mai ales Morari(daca la ea te referi). Iar daca esti asa crestin si credincios atunci de ce judeci(dupa principiile crestine e pacat) Comunistii au cumparat Mitropolitul (astea nus vorbe in vint) si mai zici ca au Dumnezeu. Măăă pe Dumnezeu nimeni nul cumpara! S-apoi se vede ca cam esti incruşăt cine-i apără pe Filat şi ceilalţi? Şi ce bun au facut Comuniştii? Pe toti ce au altă opinie ii hărţuieşte. Asta-i bine la tine şi democraţie? Mă deşteptule decăt o democraţie comunista mai bine o anarhie democrată! Mergi la un popă să te ierte ca uite cîte pacate ai facut deja!!!

 4. Popa era in piata,si oprea lumea,nu deaceea ca a fost cumparat,dar pentru ca sa distrugi, o avere.un patrimoniu,este o incalcare de orice Lege omeneasca,iar in cazul celor care au organizat-o,INFRACTIUNI,care urmeaza a fi rasplatite.Nu am nimic cu oamenii in cauza,dar spun pentru toti acei care au participat, ca acestea-s faradelegi, pentru ca veti vedea ca lumea gindeste si altfel, ca sa stiti ca nu sinteti unanimi,si sintem mai multi decit voi.Data viitoare,pentru comunisti vor vota inca mai multi oameni,pentru ca acei care au organizat protestele,si-au aratat fata adevarata.Numai acei impaienjeniti la ochi de lacomie(cum ati aparut pe ecrane,in piata,in studiou(satanei oricum i se vede fata)),si goana dupa putere,ca salbaticii,impingeau lumea la distrus o proprietate,asa psihici bolnavi de dorinta de a acapara puterea.asta e ceea ce vreti voi anarhie democrata.(Ca tot din spatele poporului se va face.Ticalosul de Filat e bolnav,si ceilelti tot.Le trebuies medici calificati.Si apoi nu tot au spus ca ei nu-s de vina,dar v-au turnat celorlati in cap.Ati vazut cum capra face,iar oaia trage.)Nu va vom da voie.Ne vom organiza si noi.Voi prin internet ati prostit o parte de tineri,care din banii parintilor au copiutere,si i-ati debilit voi.Dar si noi muncim,si mai vedem si noi compiutere,si din ceea ce spun toate posturile de televiziune si radiou,putem a defini care-i adevarul.Cu comunistii murim de foame,dar au dat lumii,cel putin cite
  o hrinca de piine,macar pe zi,dar nu ca Lucinschi si Snegur, cite un an intreg restante la salarii,si cu ei infloreau criminalii Schet,Zelenii,Patron.
  Malhaz,Micu,care erau oamenii lor si tineau in zone Republica,lumea nu primea pensii,dar ei vindeau o lumea intreaga uin robie,in casele de tolerante in tot globul pamintesc,iar Lucinschi cu vila la Maiami,Ticalosii,nu mai crede lumea in democratie,nu va istoviti,pentru ca si noi sintem patrioti ai pamintului nostru.Sa spuneti mersi lui V.Voronin ca este democrat adevarat,si are tare multa rabdare,pentru ca demult trebuiau sa fie impuscati asa tradatori ca Lucinschi,care spunea ca Chisinaul e doar pentru bogati,Da ce oamenii care au muncit o viata si au fost pradati de ei,nu mai erau oameni.?Anarhia lui Lucinschi a fost asemanatoare lagarelor de concentrare fasciste. Si V. Voronin ar trebui sa nu mai cinte alturi ci P.Lucinschi la ziua Comsomolului,pentru ca asta tot a tradare seamana/.(Nu sintem noi prosti) Tilharilor trebuie de le ridicat imunitatea si de atras la respundere.Dar,un lucru bun il mai fac comunistii,au inceput sa-i mai aresteze,sa-i mai opreasca,si de asta Urechila(ca tare mi-a mai placut cum l-a numit Iu.Rosca)umbla buimatici dupa putere si proteste,(si ceilalati.) UNIREA cu Romania e inevitabila,cum a fost si revolutia din 17,care intradevar a fost si cu foarte multe greseli,si mari,dar s-a luptat,atunci cind paturile de jos nu mai puteau trai pe vechi,si nu aveau ce pierde decit lanturile in care erai tinuti.(fereasca-va Dumnezeu de asa ceva)
  Si oare morda jidaneasca a lui Lucinschi,nu tot in partidul comunist a fost,facind cindva cariera,iar apoi pentru a fura,s-au democratizat,Acestia-s democrati?Nu tot din cauza lor,lumea a votat tot comunistii,ca o lume intreaga e socata.dar mai mult decit in comunisti lumea nu poate crede in nimeni.Comunistii ar putea sa se perfectioneze,si vor face-o daca va fi sa fie,dar UNIREA va fi atunci cind va fi,si cind va dori tot poporul,obiectiv,dar nu tilharii sa puna mina pe putere.Voi o parte care sinteti in oras si vreti putere,nu sinteti toti.Lumea si-a trecut deacum experienta,cind a iesit in piata si si-a dobindit o limba,independenta,dar a platit cu mii de vieti omenesti,murind de foame,talharii profitind de aceasta si imbogatindu-se cu munca oamenilor.deputatii parlamentari,cu burtele rotunde,dormind ziua in parlament,iar noapte batindu-si joc de copile proaste(fara capacitate de exercitiu)de 15 ani prin biordelurile lor -vile,apartamente peste apartamente,palate,si stricind lumea,intorcind-o cu talpele in sus.Asa democratie vreti voi?Departe sinteti voi de Janna D,arc.Jan Jac Rusoux.etc,care si-au dat viata pentru idei fixe,si in interesul natiunii.Jos tilharii Urecheati,jidanesti,iuda,Dumnezeu spune nu judeca,dar el are judecata lui.Nu presati psihicul,pentru sa si printre noi sint oameni destepti,si puternici,mai puternici decit voi.

  • Măă domn Anonim ţi-am citit textu de vreo cîteva ori şi tot n-am înţeles mai mult de-o brînză, aşa că mă cam îndoiesc că neta îmi eşti cu idei fixe. Cine a zis mă că pe timpu lu Luncinschi în Moldovioara noastra înflorea democraţia? Cu ce-i mai bun Voronin decît Lucinschi?(ambii preşedinţi şi-au făcut odraslele milionari) Măă nu Voronin îţi dă „hrinca de pîine” ci ce-i ce se spetesc ca nişte cîini vagabonţi peste hotarele ţării(pe timpu comuniştilor numaru lor a crescut făţă de cel de pe timpu lu Lucinschi prin asta se şi explică că nu mori chiar de foame. Să fi fost alţii la putere aceeaşi situaţie era să fie. Fii sigur). Măă economia noastră nu s-a ridicat în anii comuniştilor mai mult de un gram la sigur. Ştii că toate ramurile agriculturii au căzut începînd de la tutunul care e mai la zero iar celelalte s-au redus în jumate!!! De industrie tac că mai că nu este (numai construcţia s-a ridicat şi tot pe baza celor care muncesc peste hotare şi-şi cumpără case aci). Că „Plaiul nostru înfloritor” şi mărit importul de câteva ori şi şi-a micşorat exportul poţi verifica. Deci că trăim într-o societate de consum care nu produce nimic e meritul comuniştilor fără îndoială. Mai cercetează cifrele şi nu asculta doar M1 eu economie fac nu îţi spun vorbe în vînt.
   Măă domn/ă cu „compiutere” ce ştii tu ce vrem noi? Noi vrem un viitor la noi acasă fără să alergam prin Europa, da după 8 ani de comunism doar de-ai fii prost sau chior n-ai vedea ca ei duc ţara de rîpă. Tu din care categorie faci parte? Deci sunteţi proşti şi mulţi(fanii comuniştilor) asta majoritatea tinerilor au înţeles-o, iar că ne vindeţi viitorul c-aveţi praf în ochi sau pentru „caloşi”cum a fost în unele sate tot ştim. Gîndeşte cu capu nu cu ovarele(după cum a zis un român)!!!

 5. http://www.trilulilu.ro/mascaricius/a74084c5243a85

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: