Vai, dar avem WiFi Internet acces gratuit pe Alee

E un vis mai vechi al meu și iată că s-a realizat! Chiar mai repede decît mi-am imaginat că se poate. În acest stat semitotalitar și pseudodemocratic, cu un partid de guvernare mai mult decît bolșevic (acum e și fundamentalist religios, și declarat pro-european), cu o opoziție anemică, deyorinetată, cu o societate civilă leșinată, cu un primar de capitală tînăr, dar numai promițător, iată că a fost posibil măcar acest lucru:să te informezi și exprimi în rețeaua globală și să nu cheltui pentru asta decît timp și curentul cu care ți-ai încărcat bateria la computerul portabil!

ACEST TEXT ÎL SCRIU DIN FOIȘORUL DE LA EMINESCU, în timp ce lumea ascultă exaltată formația Catharsis. 

La ora 20 avem o proiecție de materiale video, inclusiv filmulețe, clipuri video, exerciții de imaginație cu autori ca: Igor Cobileanschi, Ghenadie Popescu, Cătălina Molodoi și subsemnatul.

E fain că lumea poate alege între concertul pompos din PMAN (dedicat fantomaticei și îndoielnicei victorii) și această acțiune. E formidabil că poliția nu este și că nimeni (pus de ei sau de alții) nu face scandal.

Imediat dupoă ce am scris asta, am observat-o printre bucuroși pe rusoaica blondă de la MAI, care filmează toate acțiunile publice din acest oraș tensionat… Fuck! Are o gură mare, plină cu dinți și rîde cu ea căscată pînă la urechi. Păi, da, ea are motiv să fie relaxată!

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. E fain cind lumea ştie ca poate alege intre concerte pompoase si pretinse actiuni de culturalizare activa pe care le-ati organizat la ora 20.00,in numele marelui dezlesin a societatii civile si p-u a mai da de lucru blondei de la MAI pasionate de grijile patriei(a cui o fi patria ei noi stim sau credem ca stim)… ap mediatizati evenimentele va rog p-u un cerc mai larg de persoane,metoda prietenul prietenului meu e tare buna ,da eu iaca nu stiam de eveniment ,chiar daca sunt intr-o relatie buna cu Patria noastra cu perspective de crestere
    La metode deam ramine sa te gindesti,ca asa ti-i data:)

  2. I like that.

    my nume este fuck ,fuck the toate ce e bine de facut .

    cand si the people in moldova would fuck cei bine si sfant de facut ?

    libertate ,prospiretate si un traiiiiiiiiiiiiiiiiiii dicent din munca lor , in tara lor fie moldova fie romania ,fie transilvania ,fie dobrogia TOT UNA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: