Voievodul e şantajat de dictator?

Citesc această ştire şi rămîn consternat: „Miscarea de tineret „Voievod” indeamna partidele de opozitie sa voteze maine, 28 mai, una din cele doua candidaturi la functia de presedinte al R. Moldova, transmite DECA-press. (…)

Indemnam partidul de guvernamant si opozitia sa initieze negocieri pentru a depasi situatia de criza”, a precizat unul dintre lideri, Nicolae Pascaru.

Sursa citata a spus ca in cazul unor eventuale alegeri parlamentare anticipate, miscarea „Voievod” va indemna tinerii sa nu participe la votare.”

L-am văzut pe omul ăsta la ultimul campionat „Voievod”, primea diplome şi dădea medalii, lăuda generos pe Gabriel Stati, preşedintele onorific şi sponsorul federaţiei, fondatorul căreia este măruntul luptător. L-am mai întîlnit la protestul din PMAN al PLDM din ajunul alegerilor, care a durat o zi şi o noapte. Atunci se arăta foarte anticomunist şi dornic de libertate. Acum ce-a păţit? E strîns cu uşa, l-a pus prietenul gabi să facă aceste cedări în schimbul eliberării sau acondiţiilor mai bune de detenţie?

ba mai mult, văd că au făcut şi voluntariat activ la pregătirea sediului parlamentul pentru reparaţia generală. De bună voie oare? Ia ascultaţi cum combate tovărăşelul?

Anunțuri

3 răspunsuri

 1. Dictatori,stapini, straini,ai nostri,ai lor ,tabere,interese ,bani,politica,putere,tradatori-prieteni,opozitie comunista,=REPUBLICA MOLDOVA.––-noi VOIEVOZII SUNTEM PENTRU POPOR SI NU IMPOTRIVA CUIVA–-TOTI SUNT nu politici dar marionete.

 2. Eveniment
  Miercuri, 14 aprilie, 18:42
  18:42 // Federaţia Naţională de lupte «Voievod» neagă implicarea în evenimentele de la Chişinău

  Declaraţie de presă

  Noi, membrii Federaţiei Naţionale de lupte „Voievod”, în numele preşedintelui federaţiei, Nicolae Pascaru, declarăm că în zilele de 6-8 aprilie 2009 nici un membru nu a participat la protestele şi actele de vandalism organizate în centrul oraşului Chişinău. Subliniem faptul că nu am fost chemaţi nici de preşedintele Federaţiei Naţionale, Nicolae Pascaru, şi nici de cel al Federaţiei Internaţionale de lupte „Voievod”, Gabriel Stati, să participăm la aceste proteste.

  Considerăm că este un joc politic pe care îl condamnăm şi organele de drept au depistat persoanele care au fost în primele rînduri şi au provocat mulţimile, care nu au nimic în comun cu organizaţiile noastre, suntem siguri că în spatele acestor persoane acţionează interesele politice. Condamnăm acţiunile de vandalism şi ne exprimăm regretul că în Republica Moldova în secolul XXI au avut loc astfel de acţiuni barbare, iar voievozii nu au fost niciodată împotriva ţării şi poporului lor.

  Precizăm că organizaţia noastră este una apolitică şi nu ne interesează nici o doctrină sau partid politic. Acţiunile noastre au avut întotdeauna un caracter sportiv, social şi naţional. Beneficiind mereu de sprijinul preşedintelui Federaţiei Internaţionale de lupte „Voievod”, Gabriel Stati, confirmăm că toate proiectele au caracter social şi nu politic şi fiind finanţate de către dumnealui, au fost întotdeauna pentru Republica Moldova. Federaţia noastră este recunoscută atît în ţară cît şi peste hotarele ei. Noi suntem categoric împotriva utilizării brand-ului federaţiei în scenarii de dezinformare a populaţiei şi în jocuri politice murdare.

  De aceea invităm atît politicienii cît şi tinerii din ţara noastră, indiferent de doctrinele partidelor de dreapta sau de stînga, să păstreze calmul şi să respecte legislaţia în vigoare.

 3. Prin aceasta scrisoare din 14 aprilie vedem clar ca acesti baieti stiu bine ce fac.Pur si simplu ca niste oameni cinstiti isi apara seful si o fac asa sa nu fie nimiciti de putere.
  Si bineinteles ca au de cine sa teama ca sunt o forta dar nu e protejata. Nota 10

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: