Maia Laguta vrea revoluţie

E şi explicabil, s-a născut sărmana în URSS, statul-fantomă creat de un grup de bolşevici, care au comis o lovitură de stat şi au luat puterea cu arma. Comuniştii moldoveni şi acum promovează „isprava” lui Ulianov cu ai lui, tinerii pioneri şi comsomolişti sunt învăţaţi că aşa e bine: diktatura proletariata!

Acum şi biata femeie s-a gîndit să ajungă la putere, să fondeze cu băbuţele şi moşnegeii ei un partid cu adevărat de stînga, al oamenilor muncii.

La alegerile de miercuri a vrut să candideze independent, să le mai spună guvernanţilor şi populaţiei de la ecranele TV ce crede ea despre democraţie, dar a fost brăcuită, pentru că n-au fost semnate de cine trebuie listele de subscripţie.

Poate că din acest sau alte motive, fosta regizoare şi jurnalistă acum invită alegătorii care o iau în serios să meargă la vot, dar să strice buletinul, încrucişînd nişte linii supărate.

Am provocat-o mai ieri, cînd o intervievam, să spună ce va face dacă nu va fi votată de majoritatea alegătorilor, adică să ajungă legal la putere (ceea ce se întîmplă cu majoritatea formaţiunilor politice), şi ea a declarat înflăcărată că atunci va trebui să recurgă la alte metode. Dar apoi s-a prins că spune prostii şi a încercat să dreagă busuiocul, invocînd imperfecţiunile democraţiei şi a legislaţiei actuale.

Ce draci are femeia asta!?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: