Ecologiştii au căpiat!

Şi scriu asta nu pentru că ne-au chemat azi la conferinţă de presă, dar nu au anunţat că se retrag din cursă, astfel nedumerind pe toată lumea, care speră să învingă opoziţia, ci pentru că intenţionează să pledeze în parlament pentru legalizarea studierii religiei în şcoală, astfel reuşind să mă enerveze şi pe mine, ultimul rămas calm la ultimul lor brifing de pînă la alegeri…
Ei au explicat că e necesară epurarea morală a societăţii, nu doar curăţarea ecologică a mediului, dar nu părea nici unul capabil să înţeleagă că orice religie umbreşte spiritul, limitează orizonturile omului, şi, în termeni ecologici, înseamnă privarea de dreptul la zbor, pentru care e făcută mintea omului.
E ciudat, cum pot ei pretinde că sunt asociaţi verzilor europeni, dacă aceia defilează curajos cu drapelul multicolor al diversităţii, iar cavernicolii de aici vor să ne bage pe gît dogme religioase, şi neagă că ecologiştii occidentali ar fi toleranţi şi chiar prietenoşi cu minorităţile de tot felul!?

Anunțuri

Un răspuns

  1. Cred că de fapt au uitat să specifice ce obiect emană culoarea care cred că-i reprezintă. Pentru mine e clar: e vorba de verdele emanat de fecale, ori de verdele mucegaiului şi putregaiului. Dar nu trebuie să ne uimească ideologia unor partide stangiste (obligatoriu şi religioase, pt că ele confundă moralitatea cu religiozitatea) din RM, fiindcă aici totul e cu cracii în sus. La noi cand se vorbeşte de toleranţă, se are în vedere exclusiv minorităţile naţionale, care au în realitate un statut şi un comportament de majoritari îmbuibaţi şi aroganţi, în timp ce majoritarii sunt stingheri şi timizi în propria casă.
    Verzii puturoşi din RM ar trebui să mai ia în mâini un abecedar, să înveţe a citi, ca mai apoi să poate trece la următoarea etapă – studierea doctrinelor politice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: