Se pare că-mi va fi mai uşor să aleg

Au avut dreptate cei care au inventat pauza dinaintea votului, dar eu voi fi acel care voi decide în ultima zi, poate chiar în ultima clipă pentru cine voi pleda. Azi se pare că a devenit mai clar şi mai uşor de ales, deja pot să dau cu banul.
Dacă mai ieri aveam de gînd să votez soarele, ca să nu rişte să rămînă pe dinafară şi să facă alţii figuraţie în opoziţie sau presiuni în noua guvernare, iar înaintea conferinţei eram deja gata să negociez cu o drăguţă de la ei votul meu, cînd a venit Urechean şi a început să se răţoiască la gazetarii străini că sunt tendenţioşi, pentru că au fost organizaţi de Soros, unde lucrează Barbăroşie al lui Voronin, pentru că o bulgăroaică l-a întrebat de ce compară tendenţios pe comunişti cu nazişti, atunci am zis – nooo, soarele să răsară ori apună fără votul meu, bruneta lor anglofonă să mai facă eforturi să ajungă în locul sau măcar în preajma dolofanului, pînă atunci voi avea de ales între liberali şi populiştii lui Filat…
Să vedem care dintre ei mai greşeşte pînă mîine la 7?

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Nu inteleg conceptul de pauza dinaintea votului. La ce bun?

  2. Pentru o oferi posibilitatea alegatorului inca o data sa aprecieze obiectiv campania electorala a candidatilor, in afara vreunei influente. Atita doar ca nu de fiecare data asta functioneaza…doar un procentaj mic de alegatori se decid in ultimul moment, deilalti fiind determinati dinainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: