Corduneanu şi Gumeniţă trebuiau să fie la Corjova

Aseară l-am admirat la TV pe Gumeniţă, iar azi chiar aievea l-am văzut pe Corduneanu la CEC, ambii declarau că tăt as şibî ghini, sau chiar că a fost deja. Dar n-au zis nici pîs despre faptul că la Corjova, în satul de baştină al presidateliu‘ lor, generalul de miliţie Voronin, n-au putut avea loc alegeri din cauza unor bandiţi conduşi şi protejaţi din afara ţării, iar ei, precum şi SIS, armata şi celelalte structuri de forţă ale statului au stat cu mîinile-n sîn, demonstrînd că cheltuie degeaba banii publici, şi că siguranţa cetăţeanului în acest pseudo-stat nu este apărată de ei, ci – din contra – ameninţată, la fel cum pun în pericol libertăţile umane bandele de kazaci şi clanurile mafiote.
decît să se războiască cu activiştii opoziţiei sau cu observatorii internaţionali, ei ar fi făcut bine să se ocupe de protejarea populaţiei şi teritoriului RM, altfel va trebui să le revizuim numărul, salariile şi privilegiile de acum.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Ha-ha-ha, cazacii si rusofoneala din Transnistria nu stau mult pe gânduri şi le dau la bot dacă stataliştii noştri au ceva împotriva lor. Ei aici, la Chişinău, îs mari eroi faţă de populaţia lipsită de apărare, în timp ce teritoriul controlat de separatişti stau chitic cau un căcat în iarba sau în brusturi.

  2. la sectia de votare din satul meu au putut vota si cetatenii din 2 sate din regiunea transnistriana . eram curioasa sa stiu optiuniile lor. ce credeti, doar 35 % din voturi erau pentru PCRM, 28 pentru PL, 21 pentru PLDM.
    imi pare rau pentru cei din Corjova, mai ales ca nu e pentru prima data…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: