Quod erat demonstrandum!

Am spus şi scris că ne va costa prea mult inconştienţa, lenea sau zgîrcenia responsabililor de la primărie, care permit ca ramuri şi chiar pomi întregi uscaţi să ameninţe viaţa oamenilor, a animalelor din jurulo nostru şi a bunurilor publice şi private.
Iată că primarului european de capitală crăcănată între orient şi occident i-a dat în gînd să scape măcar de cîinii din curtea primăriei abia după aproape doi ani de guvernare locală, şi să dea ordin ca pomii uscaţi şi, deci, periculoşi să fie defrişaţi abia după a doua electorală în care se implică de pe poziţia de edil al Chişinăului, cînd a observat că nu doar unchiul lui îl obstrucţionează şi-i împiedică ascensiunea, ci şi problemele reale ale chişinăuienilor.
Dupa ce au fost distruse cateva masini, primaria a decis sa taie mai multi copaci din capitala, titrează un post TV de pe internet, şi asta nu e presa maliţioasă care latră în slujba comuniştilor, ci o instituţie media credibilă. Ce bine că e că nu s-a aşteptat ca pomii în bătaia vîntului sau doborîţi de propria greutate şi putreziciune să omoare vreun copil, bătrînă sau vreun angajat al Primăriei!

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. publicat – http://www.curaj.net/?p=22234

  2. publicat http://www.curaj.net/?p=22231

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: