Caut martori pentru procesul de judecată

Vineri mă voi aştepta iar în instanţa de judecată pe reprezentanţii Consiliului Coordonator al Audiovizualului şi ai postului de radio Vocea Basarabiei, instituţii pe care le-am reclamat pentru că practică şi admit cenzura şi discriminarea.
Aşadar, dacă aţi auzit măcar o dată cum n-am fost lăsat să vorbesc la emisiunile VB, vă poftesc respectuos vineri dimineaţa la judecătoria de sector Rîşcani, în Chişinău (pe strada Kiev, mai sus de Circ), ca să mă ajutaţi ca martor.
Dacă vă pasă şi puneţi preţ pe libertatea cuvîntului, ndiferent dacă sunteţi sau nu de acord cu mine în alte chestiuni de interes public sau la preferinţele private, vă îndemn să difuzaţi acest apel pe web sau pe orice altă cale, ca să mă pot prezenta acolo nu doar cu actele necesare, înregistrările audio pe care le colectez de cîţiva ani, dar şi cu o dovadă vie că ascultătorii Voci Basarabiei vor democraţie şi pluralism de opinie reale, nu declarate, şi că dreptul la liberă exprimare a fost încălcat în privinţa mea, dar şi a altor cetăţeni (Cornescu, Munteanu, Ciobanu etc).

Vă amintesc că am iniţiat acest demers încă acum un an şi jumătate, dar justiţia şi respectul pentru consumatorii de informaţie funcţionează astfel în RM, că încă n-a avut loc nicio şedinţă cu prezenţa părţilor şi examinarea în fond a chestiunii, chit că cererea de chemare în judecată a fost depusă prin luna mai 2008!

6 răspunsuri

  1. Tre’ să-mi fac timp să vin şi eu, am vorbit o dată sau de două ori în direct împotriva cenzurii la care e supus semnatarul textului de mai sus…

  2. publicat – http://www.curaj.net/?p=22761

    dar blogul nu există, la adresa indicată ni se spune că a fost supendat de către autor (în engleză)

  3. divorturi
    duceti-va la bifa la fabrica de biscuiti la danubiana unde pe toate femeile din fabricah le …. nicu grasu de la nishei si alte tipe – e actor porno .
    le parcheaza cu maxii taxii direct la scarah .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: