Vocea Basarabiei nu respectă nici instanţa de judecată…

… nici pe reclamanţi, nici pe alte părţi implicate în procesele de judecată.
Azi eram singur cuc în faţa instanţei (aveam după uşă şi doi martori, cărora le mulţumesc pentru curaj, curiozitate, solidaritate şi pe care i-aş fi invitat, dacă procesul începea), iar Consiliul Coordonator al Audiovizualului a trimis scrisoare că singurul lor jurist, Marcel Oţel e în concediu, deci nu poate veni (chit că i-am anunţat cu citaţie încă la începutul lunii iulie), iar Vocea Basarabiei nici n-a catadicsit să delege pe cineva, să-i apere interesele, cu toate că pe citaţie a semnat Maria Saharneanu, şi azi dimineaţă animatorul matinal de la VB, citind agenda zilei, a pomenit şi procesul nostru comun.
Aşadar, dosarul riscă să ajungă la CEDO înainte de a fi examinat în fond de instanţele moldoveneşti. Am citaţii noi pentru cei doi cenzori, VB şi CCA, îi voi chema iar la judecată pe 17 septembrie, ora 14,30, dar cum a trecut mai mult de un an de cînd m-am plîns de cenzură, discriminare şi calomniere, iar problema mea s-a împotmolit în birocraţie şi nedorinţa de a face dreptate, probabil voi sesiza preventiv şi Înalta Curte de la Strassbourg, căci, pe lîngă dreptul la liberă exprimare şi tratament egal cu alţi cetăţeni, acum mi se îngrădeşte şi accesul la justiţie, pentru că CCA din tot aparatul are un singur avocat, iar Vocea Basarabiei, cu toate ajutoarele de la fostul legionar şi securist Drăgan, n-are nici unul!

Anunțuri

4 răspunsuri

  1. publicat – http://www.curaj.net/?p=22883

  2. publicat – http://www.curaj.net/?p=22881

  3. Oleg! Am lăsat 3 materiale la Caut, au apărut doar două?

    • Dacă aţi observat, le public cîte unul pe zi. Acum, că aveţi mai multe, poate le îndesesc, deci va apărea imediat şi al treilea. dar ultimele două vor fi programate pentru la noapte şi pentru duminică dimineaţa.
      Vă propun să ne scrieţi (tot aici, dacă altfel nu puteţi publica) şi o prezentare a dvs ca autor pe Curaj, să nu apară doar mutra ceea autogenerată şi aleasă la întîmplare, poate aveţi şi vreţi să afişaţi şi o poză?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: