Aşadar, mi s-a permis să fac campanie electorală

Candidez independent pentru un Parlament Virtual, dar în care vreau să ajung pentru că am văzut lume bună acolo, băieţi şi fete, şi unde sper să asist şi particip la dezbateri inderesante, la generarea de idei îndrăzneţe.
Mă bucur că sunt mulţi concurenţi şi că pe unii îi chiar cunosc.
(pentru că nu l-am observat din prima, îl bag acum în faţă, între paranteze pe Nicu Calcea, participant la proiectul Academia Curajului).
Ne-au pus pe listă în ordinea înscrierii în cursă, astfel că eu şi cu fostul meu adjunct la conducerea Hyde Park-ului, dl Hristea-Stan copertăm lista, fiind primul şi, respectiv ultimul.
Sunt implicat acum în foarte multe proiecte şi toate importante. În plus, ni se spune că mîine, în a doua şi ultima zi de campanie vom asista sau vom fi victime ale unei rebeliuni bolşevice, deci nu am timp, puteri şi nici imaginaţie ca să fac abstracţie de asta şi să mă pun pe scris programe alectorale, propagandă pe web şi întruniri (măcar şi virtuale) cu alegătorii. Totuşi, dacă aveţi timp şi vă place să vă jucaţi dea parlamentul şi electorala, intraţi la Idei.md pe 3 şi 4 septembrie şi votaţi-mă, oriunde daţi de numele meu. Dacă vă plac şi alte nume, daţi cu votul în ei, că se vor califica primii doi concurenţi, poate chiar concurente!

Reclame

4 răspunsuri

  1. Ar fi cazul sa participi la alegeri reale, pentru parlamentul RM. O perosna ca tine, ar fi mai mult decat necesara si binevenita! Io, si cunosc si multa alta lumea, am vota pentru tine!

  2. scos http://www.curaj.net/?p=23474

  3. este http://www.curaj.net/?p=23532

  4. BAI MARINARULE, IN RARELE TALE MOMENTE IN CARE ESTI TREAZ, VEZI IN CE STARE AI ADUS TARA ASTA.TU SI GASCA TA DE „SPECIALISTI” ATI DISTRUS ECONOMIA SI ATI FURAT CA LA DRUMUL MARE.SA VA FIE RUSINE.SI ACUM VREI SA TE VOTAM DIN NOU? EU ZIC SA ITI REZERVI BILET PE VAPOR, PENTRU CA O SA PLECI CAT DE CURAND…LA BRASOV VOTAM MIRCEA GEOANA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: