Am propus Hyde Park-ului să revină la rampă

Aseară, la ultima şedinţă de consiliu, (care a avut loc în jurul patului meu, din casa unui coleg al nostru de la care închiriem încăperea) am propus conducerii organizaţiei să marcăm zgomotos zilele dreptului de a şti (cum 28 septembrie pică luni, ar fi bine să folosim şi zilele libere din ajun), aventual chiar să revenim în stradă, că deja lumea crede că am luat banii de la CEDO şi nu mai vrem nimic.

Sau că ne-am speriat, doam’ fereşte, şi aşteptăm azil în Cechland.Cumulat cu propunerile venite de la alţi hydeparkişti avem următorul program:

pe 26 – vom avea toată ziua pe Aleea Clasicilor specialişti care să înveţe publicul să scrie o petiţie, o silicitare de informaţie, eventual o cerer de chemare în judecată, poate chiar o scrisoare adresată CEDO. Vom formula textele împreună, eventual le vom printa (e pe-aproape un printer ieftin), vom găsi şi scrie p plic adresa şi ajuta lumea să expediezue acte oficiale, la care instituţiile statului trebuie să răspundă la timp şi cu responsabilitate maximă.

la 27 –  vom marca printr-o demonstraţie stradală (în PMAN, dar şi de-a lungul bulevardului central pînă la sediul SIS) revenirea Hyde Park (pentru că ultima acţiune oficială a fost tot cu acest prilej, pe 28 septembrie 2007), şi consecvenţa noastră în pledoaria pentru LUSTRAŢIE. Vom insista să cerem de la noua guvernare deschiderea arhivelor KGB, dar şi a dosarelor recente întocmite pe criterii politice de către SIS, CCCEC, Procuratură, MAI, ca să vedem cine ne-a persecutat şi nu mai merită să deţină funcţii publice, să mai crească în grad militar sau să ajungă important ca personaj politic. Pentru că e o zi importantă pentru unii creştini, îi vom invita la această acţiune cu sloganul: „SĂ PUNEM CRUCE PE SECRETELE KGB!” (de altfel, arhivele SIS-ului ascund şi numele celor care au comandat şi executat demolări de biserici, mănăstiri, persecutarea preoţilor şi credincioşilor, omorîrea lor sau întemniţarea pe motive confesionale)

pe 28 – vom chema presa la o conferinţă de totalizare şi de prezentare a numelor celor implicaţi direct de pierderea cîtorva dosare la CEDO, bani pe care guvernul comunist-creştin-democrat deja ni i-a plătit din banii publici. Credem că aceşti vinovaţi trebuiesc mediatizaţi, pînă vor fi inventate pîrghii de responsabilizare pecuniară a lor. Măcar să-şi cunoască poporul risipitorii cu bună ştiinţă şi pe cei incompetenţi!

Texte diverse la tema lustraţiei de pe Curaj.Net

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: