Aşadar, cine mai semnează cu/ca mine pentru Remus Cernea?

Am hotărît măcar în ceasul al 12-lea să nu mai rămîn doar la declaraţii şi intenţii, ci chiar să colectez semnături pentru candidatul Remus Cernea, pe care îl văd în cursa prezidenţială, dacă nu chiar preşedinte al României.
Am fost întrebat (pe Facebook) care e atitudinea lui pentru noi şi va trebui să recunosc, despre basarabeni şi fostul teritoriu numit o vreme Basarabia nu ştiu ce crede şi ce va face în funcţii decizionale de stat, dar sunt sigur că nu ne va trata cu dispreţ sau indiferenţă, ca actualii guvernanţi de la Bucureşti.
Dacă v-aţi hotărît să susţineţi pe cineva la înregistrarea în cursă, de ce n-aţi semna pentru Cernea? E cel mai tînăr, mai liber în gîndire, poate cel mai sincer în declaraţii.
Cetăţeni români cu acte în regulă care vă aflaţi la Chişinău sau în preajmă, dacă aveţi încredere în el sau în mine, veniţi să semnaţi lista susţinătorilor cu un act de identitate românesc. Sunt mereu prin centru, iar miercuri, pe 14 octombrie, voi fi chiar pe Aleea Clasicilor, la Maratonul oratoric organizat de Hyde Park (iar la amiază voi ajunge pentru scurt timp la judecătorie, să cer socoteală unui post de radio privat şi unei instituţii publice că m-au cenzurat şi discriminat în ultimii doi ani).
Îndrăzniţi!

Reclame

2 răspunsuri

  1. Aş fi semnat şi eu dacă aveam cetăţenie română. Oricum, îl susţin ca român din diasporă, fără acte în regulă.

  2. Oleg, daca vrei sa afli mai multe depre parerile lui Remus legate de anumite subiecte, scrie-i pe mail. Daca are timp raspunde: remuscernea.ro@gmail.com

    Sau daca vrei, incearca sa il suni. Are toate contactele pe site-ul lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: