Azi îi fac lui Klimenko un cadou de Ziua României!

La 4 noiembrie, de ziua Federaţiei Ruse, cetăţeanul rus Valerii Klimenko m-a înjurat, intimidat şi calomniat în faţa mai multor cetăţeni şi a camerelor de luat vederi. Azi, de ziua naţională a României îl anunţ şi eu public că l-am chemat în judecată şi că avocata a dus această cerere la Judecătoria Buiucani, în raza căreia, se pare, are domiciliul (pe strada Albişoara), acel politician şi cătăţean iresponsabil, care a declarat printre altele, că eu şi alţii ca mine trebuie să fim alungaţi din ţară. Să vedem pe unde va scoate cămaşa şi cum va explica inepţiile proferate.

Anunțuri

7 răspunsuri

 1. oleg, tu ai pretena sau sotie?

 2. Eroi şi trădători la români/moldoveni
  Motto: La noi există doar morţi-eroi
  /iu tsu, parafrază/

  Cu adevărat eroii noştri sunt cei din basm: Ileana, Făt etc… Iu tsu le-a găsit echivalentele moderne /Ala Mîndîcala, Fese Rotofeţe etc/, ba şi eroi de viţă nouă. Unul din ei e Lat-în-Şale /zis A. Şalaru/. Iată ce zicea el unui Iu Ţurcanu în iarna fierbinte a anului 1989: «Erou naţional n-ai să fii». Adevărat nici nu aveam acest scop. Interesant este faptul că tot cam aşa ziceau tovarăşii de la KGB. Aveau de fapt aceiaşi grijă — nu care cumva să apară un adevărat erou. Acesta era periculos pentru Tolea mai ales, tovarăşii aveau formule precise pentru asemeni cazuri, le-au şi aplicat, folosindu-l şi pă tolea pă post de coadă de topor.
  A fost preambulul. Pe fond voi vorbi despre trădări şi trădători, mai puţin despre eroi.
  La noi lucrurile s-au prea simplificat: există o trădare /4 aprilie 2005/ şi respectiv un trădător — fra Iura, ţapul ispăşitor. Diacov cu Argintică etc nu sunt trădători. Nici Filat nu e! Adică nu a fost la acea dată, s-a onit omul, vorba moldoveanului…
  Marile trădări, precum urmează.
  1) 11 februarie, A:D: 1990 — Marea Adunare Naţională a Alegătorilor organizată de tandemul Lucinschi-Hadîrcă /PCM-FPM/, la care au fost împărţite între frontişti şi comunişti mandatele.
  2)Sfîrşitul anului 1993, cînd «ai noştri» în frunte cu Moşanu şi acelaşi Hadîrcă, au făcut cale spre victorie lui Kirilîci.
  3)Anul 1996 — poate cea mai mare trădare — a lui V. Matiiciuc. Tot creditul de încredere a lumii bune de la noi a fost cheltuit în promovarea lui Lucinschi. Au contribuit la afacere şi alţi ciocălăi, pardon, ciahlăi, Cimpoi de pildă. Reies din epigrama lui Petru Cărare:
  Poftim, să-nveţe de la noi
  Şi-n primul rînd de la Cimpoi
  Cum se cîştigă un scrutin
  Doar numai cu-n butoi de vin.
  4)La anno 2001 a săvîrşit o mică trădare săracu Urechian; la cererea lui Vladimir Nicolaievici a stat cuminte, nu a ieşit la alegeri. Dar de la el altceva nici nu aştepţi.
  5)2005. No coment, au făcuto alţii. Dar nu au fost şi după asta trădări? Starea «de plancton» a lui Filat şi altora în Parlament nu a fost trădare? S-au pregătit de guvernare se va zice, la care eu dau replica: se vede.
  Cum este bine la români şi despre eroi ceva mai în final şi în treacăt.
  -Corifeii Şcolii Latine din Ardeal, care nu numai că au suferit mult dar şi multe au făcut /cu ei începe identitatea românească/ sunt declaraţi, fără drept la apel, «îngeri căzuţi».
  -În declaraţia de Unire de la Alba se pomenesc Horia ţi Cloşca. Crişan este scos din spiscă de popii, care nu pot preţui gestul unui luptător adevărat.
  Închei cu eroul zilelor noastre — Vadim Tudor /elogiat de Laie Daibija foa-a-rte/. Dau un citat /cu ocazia faptului că a evitat întîlnirea cu revoluţionarii/: Da, eu preţuiesc eroii morţi…
  Trădătorul Matei o face azi pe eroul şi aşa este acceptat. La fel restul…
  Halal nouă, doar pă turceşte pot să-mi exprim atitudinea.

  Iurie ŢURCANU

 3. 100.000 de lei?! Hm.
  Dacă vor ajunge banii în buzunarul tău, felicitări anticipate! 😀

 4. pînă atunci am cheltuit, deocamdată 150 de lei taxa de stat şi efort greu de estimat împreună cu avocata pentru scrierea cererii, transcrierea înjurăturilor pe hîrtie şi CD, procură la notar, printe, xerox, etc 😮

 5. Pe cine incerci sa induci in eroare? Fara sa fiu un sustinator al lui Klimenko, faptul ca esti un sovin roman si un ultra-reactionar politic e clar ca buna ziua.
  Da, stiu ca tu si unii dintre sustinatorii tai incercati sa va prefaceti ca sunteti aparatori ai „libertatii exprimarii” si, mai nou, ai drepturilor homosexualilor.
  Dar faptul ca voi inca ii mai promovati scrierile vadit fasciste, anti-semite, rusofobe si ucrainofobe lui Paul Goma ne arata cat se poate de clar cum va sunt „principiile” ideologice de baza.
  Faptul ca organizati concerte la care vin tineri care poarta tricouri cu fata lui Corneliu Codreanu pe ele, si ca nu le ziceti sa le dea jos constituie inca o dovada a ultra-nationalismului vostru.
  Faptul ca, la anumite manifestari sau proteste organizate, cel putin partial, de voi au fost oameni care au adus cu ei pancarte care l-au infatisat pe Ion Antonescu si pe care a fost scrisa minciuna asta mizerabila: „Ion Antonescu, erou al neamului romanesc” ne arata o data in plus cum sunteti in realitate.
  Nu neg ca, tot din consideratii legate de relatii publice, v-ati diferentia intr-un fel sau altul de alte organizatii de extrema dreapta din Republica Moldova; dar tot sunteti de extrema dreapta. Pozitiile voastre amintesc de cele ale unor politicieni de extrema dreapta din Olanda … (astia parca nu au nimic impotriva homosexualilor, dar tot retrograzi raman.)

  Oh, Oleg, acei 150 de lei pe care a trebuit sa-i achiti pentru imprimarea foilor de mai sus … ? Hai sa fim serios … cu toti banii pe care ii primiti din partea asa-numitelor ONG-uri afiliate statului american, e clar ca acei 150 n-au fost nici o povara financiara …

  • Permrevule sau revo, pe cine încerci să convingi că ai dreptate?
   Zici că sunt un sovin roman si un ultra-reactionar politic şi mai adaugi că asta e clar ca buna ziua pentru dumneata, dar nu şi pentru noi. Pe ce te bazezi? Pe faptul că dumitale îţi par nuştiu cum scrierile lui Paul Goma, dar încearcă să le citeşti întîi. Moldovenii care îl urmăresc pe situl său http://www.PaulGoma.ro sau în cărţile publicate pînă acum îţi vor rîde în nas!
   Zici că organizăm concerte la care vin tineri care poarta tricouri cu fata lui Corneliu Codreanu pe ele, dar nu eşti foarte exact, pentru că n-ai nicio probă că acel concert pe care l-ai văzut dumneata era organizat de mine sau de Hyde Park. Şi chiar dacă ar fi fost, prin care logică deduci că am fi reacţionari, dacă la acel concert unii au venit cu tricouri pictate. Poate am fi fost astfel dacă dezbrăcam oamenii sau îi alungam de la evenimentul cultural!
   Nu neg, am coorganizat în anii trecuţi acţiuni la care s-a venit cu lozinci în care era pomenit de bine Antonescu, dar ar trebui să ştii că mi-am manifestat dezacordul şi am pledat pentru desolidarizarea HP de acele mesaje, chiar dacă mai credem că lozinca ceea face parte din modul de exprimare a omului, iar Antonescu, poate nu ştiai, este şi azi considerat de foarte mulţi români un erou. Eu personal n-am pierdut nicio ocazie să condamn acţiunile lui de masacrare a evreilor, ţiganilor şi a altor categorii minoritare, deci şi acest argument al dumitale este supt din deget.
   Mai pretinzi că am primi bani din partea asa-numitelor ONG-uri afiliate statului american, dar iarăşi nu aduci nicio probă, doar minţi cu neruşinare sau repeţi ignorant inepţiile difuzate de alţii, în mod bizar, astfel de minciuni sunt răspîndite de nişte fundamentalişti ortodocşi sau naţionalişti virulenţi pro-români. Chiar că avea dreptate cine spunea: extremele se atrag pînă la contopire, ce ţi-e stînga, ce mi-e dreapta, dacă e în stare de permanent război sau revoluţie prezintă ambele pericol social.
   În cazul tău pericolul rezidă în manipularea pe care încerci să o faci pe blog la mine cu neruşinare.

   • Se pare că Permrev-ului, comentatorul de mai sus, îi este ciudă că nu poate face ceea ce au reuşit să facă hydeparkiştii. Probabil este vreun invidios care suge degete atunci cînd se avîtă cu părerea fără argumente credibile.
    Să nu se înţeleagă că prin acest commnet îs „de partea” lu’ Brega sau mai ştiu eu a cui. Apreciez argumentele, nu sentimentele şi frustrările.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: