Corina Fusu parcă a picat din lună, săraca!

Am ascultat-o jenat pe liberala ex-jurnalistă Corina Fusu, cum se tînguia azi în parlament că au venit nişte procurori să-i ceară socoteală pentru ce face în comisia parlamentară, pe care o conduce mai nou, în fruntea căreia au stat cîndva Stepaniuc şi Dragomir.
Nu înzadar ironizau pe seama ei reporterii de la Antena C, situaţia era chiar jenibilă, şi sărmanul Ghimpu nu ştia cum s-o facă să-şi închidă gura plîngăcioasă şi compromiţătoare.
Chiar el, juristul amator, preşedinte de parlament şi de stat-caricatură, a recunoscut că oricine poate cere socoteală unei comisii parlamentare. Mai ales dacă sunt semnale că s-a făcut uz de fals în acte.
Regret că se face atît de neîndemînatic renovarea conducerii companiei TeleRadio Moldova, pentru că nevoia socială, aşteptarea e foarte mare şi chiar eram gata mai ieri să exclam că nu regret deloc că nu m-au ales pe mine pentru Consiliul de Observatori, în schimb fiind desemnate nişte persoane promiţătoare, dacă nu tocmai competente (unele), cel puţin credibile sau doar bine-intenţionate.
Dar gafa de azi a madamei Fusu ne arată cît de putred şi nesigur e fundamentul pe care ăştia noi se apucă să edifice ceva cu eticheta de noutate.
Probabil şi Ghimpu a regretat în clipa ceea că a oploşit pe lîngă sine numai fiinţe docile, obediente, nu şi personaje integre, libere, informate, profesioniste..

Reclame

Un răspuns

  1. Chiar aş vrea să te văd pe tine, Oleg, în locul madamei Fusu. 100%, se vor găsi destule voci care să te „laude”! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: