Azi mi-am înregistrat candidatura. Sunt nr.1!

Candidatul numărul 1

Azi am mers la Mioriţa 1 cu două plicuri A5, în care băgasem două dosare de participare la concurs, al meu şi al lui Ghenadie, fratele meu. El era ocupat la o emisiune cu exact acest subiect, la Jurnal TV. Speram să fac repede treaba şi să prind acasă măcar o bucată din dezbatere, dar fost neaşteptat de lungă procedura.

Noua secretară a CO, dna Viorica Cucereanu (Bogatu, pe situl trm.md primul nume e în paranteză, dar eu scriu cum o ştiam mereu), era foarte emoţionată, probabil încă nu s-a obişnuit cu funcţia mare şi statul singură într-un birou enorm. Mai stresată era şi de procedura legală, fişele pe care trebuia să le completeze apoi semneze oficial. Îl suna mereu pe dl Eugeniu Rîbca, să-l consulte cum e mai bine.

Candidatul nr. 2

Mi-a desfăcut plicurile (al lui Ghena nici nu se lipise bine) şi a inventariat conţinutul. Apoi l-a scris în prima şi a doua fişă de recepţionare a dosarului. Mi-a cerut şi variante electronice, ca să fie sigură că ajung la ei, n-a mai aşteptat să trimit pe email, le-a copiat de pe suportul meu portabil.
M-a sunat din drum să revin, că trebuie să-mi dea şi mie o copie, să am dovadă că am înregistrat candidatura (eu tocmai mă gîndeam să scriu pe twitter de pe mobil, apoi să pregătesc un text mai amplu, şicanator, că nu s-a schimbat prea mult Consiliul. A alergat încă o dată sus să ştampileze copiile mele de fişe, astfel că a durat o grămadă, dar am plecat satisfăcut.
Să vedem cum va fi mai departe…

Anunțuri

9 răspunsuri

 1. bafta!!!!!!

 2. Succes!

 3. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
  Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

  Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

 4. curajos. Astept reportaj de la sedinta Consiliului

 5. multa bafta!

 6. Bafta ! AIIE te sustine! 🙂

 7. nustiu cine e VV, poate e din AIE si stie mai bine, dar nu prea cred sa va vrea alianta. Bregii (ambii) int ca osul in git oricui n-ar fi la guvernare, pentru ca oricine n-ar guverna fac gafe. Si nu cred ca Ghimpu sa dea in miinile celor incomozi pricipalul intrument de propaganda M1. Dar M1 va fi instrument de propaganda oricine n/ar guverna.

  Astfel mai fratilor, nu prea nadajduiti, cred ca o sa-l puie la cirma pe unul mai batrin, mai putin energic si muuuuuuuuult mai comod.

  tu brega nu te intrista, ca peste un an, doi, o sa infiintam impreuna un partid de centru-stinga (ca si tu stingist esti), PARTIDUL OPOZITIEI PERMANENTE si vom dezbate la cel mai inalt nivel gafele oricarei guvernari, democrate, socialiste, liberal-comuniste, oricare. Ce zici, a???

 8. Oleg are convingeri mai stingiste, dar nu se baga in politica. El mai bine si-ar face o afacere si mult mai bine ar reusi.

 9. Succes,
  …totusi nu crezi ca sunt oameni care au merite mult mai mari si care au muncit mult mai mult in acea televiziune, chiar daca au facut-o cot la cot cu „fostii”, reusind sa faca nu numai arta, dar si sa aduca in fata telespectatorilor si ascultatorilor adevaratele valori romanesti?
  Au luptat din interior si nu au criticat cu usurinta.

  Crezi ca ai suficienta experienta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: