Klimenko face ceva pe lege şi pe noi

Mai ieri acest personaj era aşteptat la Judecătoria Rîşcani, municipiul Chişinău, dar n-a venit, prefăcîndu-se că nu poate fi găsit nici de poştă, nici de poliţie, nici de procuratură.

La dosar judecătoarea Arabaji (care mai are un dosar contra lui şi încă nu l-a văzut la faţă, din acelaş motiv, individul are mai multe locuinţe, şi nu ajunge niciodată la adresa de pe Albişoara, care apare în buletin ca fiind domiciliul lui oficial) a găsit un proces verbal, prin care grefiera încerca să-l citeze în instanţă pentru următoarea şedinţă, şi el, alesul poporului, lider de partid filorus declară că nu ştie să scrie şi deci nu semnează un act pe care nu îl înţelege!

Amintesc că l-am chemat în judecată la începutul anului pentru că la 4 noiembrie, în timp ce filmam pentru un post privat de televiziune o acţiune a lui în faţa ambasadei ruse, insul m-a calomniat şi atacat, i-a incitat pe flăcăii şi fetele lui, cam o sută de manifestanţi, să mă urască ca pe cel mai mare rău, ba chiar le-a promis că le dă adresa mea de la domiciliu. Oare pentru ce?!

După aceea, în instanţa de judecată m-a ameninţat fără voal, chiar dacă sau anume pentru că îl filmam, astfel că am acuzaţii grave la adresa lui, dar justiţia moldovenească nu îl poate penaliza sau măcar să-i dea apreciere faptele, pentru că personajul nu vine la proces, şi nu există în legislaţia autohtonă ac pentru aşa cojoc.

Oare cît o să-şi mai bată joc de noi nepedepsit astfel de speciemene? Oare autorităţile nu se fac complici, vinovaţi indirect dacă un jurnalist este atacat astfel de un politician? Cum vă pare acest gest al insului, comparat cu un gest recent al poliţistului de la Flacăra?

CINE-ŞI BATE JOC DE CINE?!

Reclame

5 răspunsuri

  1. […] » Klimenko face ceva pe lege şi pe noi Mai vezi » Anunțuri | JOBuri | Știri | Horoscop | Meteo | Sondaje Articole […]

  2. Am auzit eu de tine cite ceva dar pe departe, azi abia am intrat la tine pe blog! Pai ce sa zic, din toate articolele tale pot sa/ti spun cu tenta de delitant in medicina ca esti un bolnav si jumatate!Ai un vierme in cur si iti incurca!Presupun ca in copilarie ai avut probleme cu alti baieti si ai o trauma!Ce vrei tu sa demonstrezi prin toate actiunile astea? desteptatia nu ti-o demonstrezi,profesionalismul nici atit!Daca nu-ti place atit de mul LA NOI IN MOLDOVA de ce nu pleci de aici sa dai pace? Din punct de vedere juridic,aici deacum cu tot de profesional practician, iti spun ca inca nimeni din avocati nu o pus ghiara pe tine ca iti scoteau ultimul banut prin instanta, in felul ca inca copiii tai vor ramine datori! Sa ma filmezi tu pe mine iata asa? de batut nu, nu-mi permite cultura,dar in judecata te tirii vreo 10 ani, in asa fel ca sa nu poti ajunge la CEDO, cu atit mai mult ca judecatorii nu iubesc asa oameni ca tine, deloc!fiindca esti un vipendriojnic,un fraier! Apropo, sunt moldovean vorbesc moldoveneasca,rusa,engleza si franceza!

    • şi la ce-ţi folosesc toa(n)te, dacă ai ajuns să ameninţi sub protecţia anonimatului?

  3. Apropo de unde esti de bastina? presupun ca din Nisporeni de undeva. ca la nord numai traiai tu deacum, acolo oamenii is oameni, adica Barbati, in plin sens al acestui cuvint! Olege, pot sa spun si „chiosca” fii barbat bre baitasule si nu umbla cu chestii de astea!

    • el are tot dreptul. şi e bravo că face asta. La toţi le frică?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: