Angela Sîrbu să-şi dea demisia!

Dacă Angela Sîrbu, directoarea postului de televiziune Moldova 1, structură media hrănită cu milioane din bugetul public, naţional nu poate închide emisiunea de propagandă religioasă şi de negare a egalităţii tuturor în faţa legilor statului, dacă nu poate schimba moderatorul ei cu unul mai echidistant, neutru, citit mai mult decît din patericuri şi alte scrieri bisericeşti, atunci să-şi recunoască neputinţa sau incompetenţa, şi să demisioneze din funcţie!

Am privit acel program de ponegrire a homosexualilor pentru ceea ce sunt şi pentru faptul că îşi invocă public drepturile universale, cerînd respectarea lor, şi mi-a fost ruşine pentru acest stat, pentru compania TeleRadio Moldova, pentru această breaslă pretins jurnalistică, de fapt propagandistică.

Am înregistrat programul şi sunt gata să-l pun la dispoziţia oricărui procuror sau avocat care se apucă să investigheze sub aspect penal acele îndemnuri la ură şi discriminare.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. […] » Angela Sîrbu să-şi dea demisia! Mai vezi » Anunțuri | JOBuri | Știri | Horoscop | Meteo | Sondaje Articole […]

  2. […] Iată că activistul pro-homosexual creștinofob Brega are motiv de bucurie. Acesta visa de mult timp ca Angela Sîrbu să-și dea demisia. Iată că odată eliberat fotoliul, frații Brega pot să-și […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: