M-au agresat doi grăsani cu ecuson american

Mi s-a întîmplat pe 1 decembrie, eram deja departe de ambasadă. Am avut noroc că era mai multă lume în jur, că altfel aveam să mănînc bătaie de la oamenii cu ecuson în engleză!

Anunțuri

11 răspunsuri

 1. femeia macar era cu ocară . . . dar ceilalți se uitau ca la circ și se amuzau 🙂

 2. Dobitoci.

 3. Se vede pe mutra lui cai evreu/mason te-au agresat doi ostasi masonici/cruciati,oare ce cauta ei la noi ce vor sa satapineasca?Dupa ce au scurs Irakul de petrol,aur si alte bogatii acum au intrat in Libia ce tara urmeaza Siria,Egipt,Iran,Nigeria,Rusia etc.
  Lumea e ghidata de masmedia si crede tot ce se arata la TV sau ce scrie in ziare,cica Gaddafi si-a torturat poporul macarone pentru creduli.
  Ia cititi aici Biblia ce poveste inventa de masoni http://memes.org/abraham-amp-oil-god-phoenician-child-sacrifice-masonic-33rd-degree-tanit-amp-great-seal-us-quotvquot

 4. Oleg salut şi felicitări cu ocazia procesului cîştigat.
  Am o problemă pe blog, sunt agresat verbal de nişte indivizi sub anonimat. nu sufăr din asta, dar totuşi.
  ce-i dfe făcut?

 5. Buna, Oleg! Am tot respectul pentru tine, esti un exemplu extraordinar pentru cetateni! Nici nu mai credeam ca a mai ramas cineva in tara asta la fel de curajos. Sper din suflet sa vina ziua cind vei fi arpeciat de autoritati pentru tot ceea ce faci! Sa te pazeasca bunul Dumnezeu!

 6. Buna Oleg! Esti bravo, nu ai teama de toate napircile care sau plodit in tara noastra.Avem si noi parintii unui bait de 22 de ani mari probleme cu mafia politista din Ialoveni care in fel si chip se starue sa faca bani pe sama cuiva si sa bage la inchisoare un tanar care nu este vinovat cu nimic.

 7. Si in ce consta, ma rog, curajul lui Oleg ? Arata doar ca stie sa fie un provocator. Nu stie a face altceva decat sa provoace alti oameni care isi fac meseria pentru a-si hrani familiile.., Iar domnul Oleg Brega prin ce isi castiga existenta ??? prin provocari si tulburari ale ordinii publice ? Ca eu prin asta il cunosc de cand il cunosc..

  • Da isi hranesc familile prin sacrificarea a sute de mii de copii din Africa si nu numai,acesti Masoni sacrificatori au secat Irakul de petrol si aur acum in Libya au intrat sa o scurga,asa ca scoate ochelarii.

 8. oleg e naiba,are legaturi cu satana,se vede dupa el ca e drak

  • Inainte sa te exprimi in asa fel uite in oglinda si ai sa vezi ca esti ceea ce vorbesti.

 9. Oleg Brega astazi am vazut ca dumneavoastra ati iesit din Manastirea Theodor Tiron ramane sa asteptam un reportaj sau pur si simplu ati vizitat Manastirea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: