Apelul activiștilor civici din Chișinău către orășeni privind organizarea referendumului local pentru revocarea din funcție a Primarului General Dorin Chirtoacă

Semnez și mă implic, mă leg și cu dracul ca să scăpăm de acest vampir!

referendum chișinău

Apelul activiștilor civici din Chișinău către orășeni privind organizarea referendumului local pentru revocarea din funcție a Primarului General Dorin Chirtoacă.

Dragă Chișinăuian,

De ești locuitor al orașului sau al suburbiilor, de ești student sau om de afaceri, de ești tinăr sau pensionar, de folosești transportul public sau ai automobil personal, de ești bugetar sau ai venituri mari, noi, un grup de activiști civici din oraș ne adresăm către tine.

Indiferent de vîrstă, mediu de trai, limba vorbita, venituri sau preferințe politice, problemele din acest oraș ne afectează pe toți.

Cu toții mergem pe trotuare sparte, ne sufocăm în ambuteiaje, transpirăm și ne chinuim în transportul public, suferim din cauza inundațiilor, construcțiilor ilegale, a gheretelor, a panourilor publicitare și a lipsei spațiilor publice urbane.

Dar cel mai mult suferim cu toții din cauza corupției, acest fenomen care a pătruns și roade ca o rugină acest oraș. Anume corupția stă la baza…

Vezi articolul original 365 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: