Mă laudă un lacheu cu haine de polițist, cică filmez bine

Tpul are grija ziua intreaga ca nu ocupe nimeni din ‘straini’ locurile de parcare ale angajatilor Primariei Bucuresti. Muta garduri, baga la loc, ajuta pe unii mai nervosi sa parcheze cu spatele. Munca serioasa, asta face politia locala, chiar daca altceva scrie in lege si in fisa lui de post. www.Curaj.MD

Un răspuns

 1. ASASINAREA UNIONIȘTILOR
  –––––––––––––––––-
  97.Eugen Celan
  (n. 1934, Chișinău, Regatul României – 1995, București)

  doctor în medicină veterinară și autor român. A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București în 1957. S-a ocupat de cercetări în domenii mai puțin abordate: criobiologie, medicație geriatrică, patogeneză oncologică, electronografie, biolocație, biofotonică, interacțiunea la distanță între plante și om. Membru fondator al Asociației Române de Cercetări Psihotronice (ARCePS).

  Mare patriot și unionist din București, Eugen Celan în anii 1991-1933 a efectuat mai multe vizite la Chișinău. Prin 1993 a fost sunat la telefon de un diversionist sovietic din serviciile speciale, apoi tot prin telefon a fost atacat psihotronic printr-un atac cerebral printr-o săgeată albă, a rămas paralizat iar ulterior a decedat. Un AVC (atac vascular cerebral) venit de nicăieri a cauzat o pareză care l-a făcut din punct de vedere fizic din om-neom.

  Arma psihotronică rusească, un dispozitiv care radia pe o frecvență radio joasă, provocând diverse stări emoționale, căderi psihice etc., a fost folosită și în conflictul transnistrean, în 1992. Eugen Celan constata că „atacurile gardiștilor rusofoni erau precedate de o reacție de lipsă de vointă, inerție și nehotărîre în rândul locuitorilor și luptătorilor din teatrul de operațiuni”. Mai mult decât atât, „la terminarea atacului se instala o iritare colectivă, o isterizare in masa”, ca reacție la ceea ce numeste Eugen Celan „experiment psihotronic.

  Lucrări publicate:
  „Materia vie și radiațiile” (1985),
  „Viața după pragul morții” (1992),
  „Războiul parapsihologic” (1992),
  „Provocările paranormalului” (1993),
  „Telepatia” (1993),
  „Serviciile secrete și parapsihologia” (1997).

  /un video cu general Emil Străinu la min.1h 28 min/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: