Urîtu încearcă să-și dreagă faptele din trecut cu calomnie

Fostul pricepreș de CEC, Stefan Uritu, a venit abia acum cu un comentariu la reportajul video de peste 3 ani! Probabil nici azi nu e treaz, ca scrie aberatii iresponsabile si informatii calomnioase.

Screenshot_20170721_144157

Prima minciuna e ca as fi adus eu acei oameni la CEC, dar e vorba de un grup de oameni maturi, independenti, care au reusit sa obtina in instante de judecata organizarea unui referendum local de rechemare din functie a primarului din sat, intimplator, din partidul care l-a propulsat pe Uritu in acea functie!

Daca a decis instanta, era firesc ca grupul de initiativa se se adreseze la CEC, doar Comisia electorala centrala se ocupa de referendumuri, nu Consiliul local, mai ales daca acela e controlat de acelasi clan mafiot ca si primarul, asta putem considera minciuna sau semn de incompetenta profesionala a lui Uritu.

https://curaj.tv/reportaj/politic/uritu-la-cirma-cec-se-poarta-ca-un-despot/

Fostul activist de drepturile omului, apoi functionar in stat mafiot pretinde ca am „perturbat situatia” cu vizita noastra, dar nu vede ca in reportaj apare o situatie chiar ilegala, angajatii CEC serbeaza la locul de munca, probabil, consuma si bauturi alcoolice, iar gardianului i-au spsus sa zica la cetateni ca nu e nimeni la lucru! Cetateanul care vede asa ilegalitati are obligatia, nu doar dreptul sa le denunte in gura mare, deci, e iresponsabil si descalificant sa numesti asta perturbare!

Urmatoarea fraza e chiar simptom de sminteala sau incompetenta totala chiar ca cetatean, Stefan Uritu spune o minciuna, calomniaza si face trimitere la imagini, pretinzind ca de-acolo reiese ca cineva m-ar fi platit ca sa „fac galagie”, chiar pofesc pe toata lumea sa priveasca atent intreg reportajul ca sa se convinga ca lui Uritu i s-a nazarit ceva ce numai in stare de ebrietate poti vedea!

Constat ca aceasta interventie a lui Uritu e fix ca situatia in care al Uritu, vicepretorul de Centru, l-a agresat pe fratele meu, Ghenadie Brega, apoi tot el a scris plingere la politie si a obtinut dosar penal pe numele activistului, atunci fiind in calitate de reporter ZdG.

https://curaj.tv/local/chisinau/l-au-facut-banuit-intr-un-dosar-penal-de-huliganism/

Avind in vedere ca Stefan Uritu nu mai are nicio functie iar partidul cu care s-a asociat e in opozitie declarata, presupun ca tipul vrea sa-si faca imagine buna pe linga „coordonator”, ca sa-l faca macar sef adjunct pe undeva, daca nu ambasador!

Asadar, cred ca acest comentariu tradeaza un scenariu al guvernarii de hartuire, intimidare si discreditare a oponentilor regimului de orice culoare. Pe unii ii filmeaza la spate, sa li se vada locurile transporate, pe altii ii ghiontesc pe strada, sperind ca se vor lehameti, pe mine ma calomniaza pe youtube, singurul mediu unde ma mai pot exprima liber.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: