„Pagina în calculator” a lui Gorincioi

Ieri, la şedinţa Comisiei de Integrare Europeană condusă de preşedintele Voronin, în timp ce madam Greceanîi, premierul era la raport, l-am surprins pe şeful controversat al ineficientului şi contraproductivului Consiliu Coordonator al Audiovizualului că şi-a notat în carnet uşor cam eronat ceea ce anuţase şeful statului ca fiind chestiuni pe ordinea de zi a celei de-a treia şedinţe a Comisiei.
Voronin a vrut să se discute despre situl web al Comisiei (de compromitere a şanselor de integrare europeană), iar Gorincioi şi-a trecut chestiunea cam agramat, trădînd astfel că habar n-are ce înseamnă Internet, ce se face pe web.

Mă tem că astfel a trădat sărmanul cît de mult ştie şi poate spune despre media electronică, asupra căreia e pus de Partid să vegheze.
A tăcut ca un pisoi sau ca un elev codaş la şedinţa ceea, nu se mai răţoia cum făcuse acum o săptămînă în Parlament, apoi la conferinţa de presă la care i-am cerut demisia. Oare de ce?

Video

Un răspuns

  1. […] mai în vârstă, în afară de dl Constantin Marin şi dna Nelly Ţurcan. De dimineaţă pe blogul lui Oleg Brega am citit notiţele dlui Gorincioi. Super demonstrare de forţă a jurnalismului moldovenesc. Nu […]

Lasă un comentariu